Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

26 August 2021

Bakal Bungkus

Bhai/DeeDee semua...

UMNO cuma nakkan selamat dari divote out masa sidang Parlimen 6 September nih.... Itu ja yang ader dalam kepala hotak UMNO... Takder lain dari itu...

Selepas undi percaya dilakukan dalam Sidang Parlimen nanti... yang tentunya muka-muka dibawah nih dah setuju nak bekap UMNO.... maka UMNO akan umumkan barisan Kabinet dier...

Dan mau tak mau... UMNO kena jugak bagi space kat BERSATU, PAS, GPS dan yang lain-lain sebab yang itu dah memang sokong UMNO sampaikan Ismail Sabri dapat jadi PM... Kalu ikut bilangan kerusi yang ader... UMNO memang kena bagi slot kat BERSATU jawatan Kabinet yang power-power... Tidak dapat tidak kena buat...

Jadi ,,, aper yang muka-muka bangsat kat bawah nih dapat??? Dapat kena main jer la.... dan dapat kena gelakkan oleh UMNO...  dan pada PRU15 nanti sure muka-muka bangsat dibawah nih akan ditolak oleh majoriti pengundi atas pagar...

Korang kena ingat.... pengundi atas pagar nih ratio dier antara 40% hingga 50% dari jumlah keseluruhan pengundi... Pengundi tegar ikut parti sure akan pilih ikut parti... Dalam Malaysia nih takder satu pon parti yang boleh menang hanya dengan harap solid undi dari pengundi tegar mereka.... Mimpi lar...

Semua kena harap kat pengundi atas pagar.... Dan pengundi atas pagar pastinya takkan dah percaya kat muka-muka nih... buat apa buang masa.... kan muka-muka nih dah deal ngan UMNO... awat tak bubarkan jer PH... semua masuk BN .... selesai semua masalah... selesai semua kemelut politik dalam Malaysia...

Bodoh aaaaa...






3 comments:

  1. Penulis ni rasa dia yang betul je

    ReplyDelete
  2. Kadang kita ni tulis je.. Sedap tangan menulis... Rasa semua kita betul.. Ph buat ada sebab nya.

    ReplyDelete
  3. Kadang2 penulis ni rasa dia betol..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1