Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 January 2015

Gua Start Kempen Sokong Najib Razak

Bhai/DeeDee semua...

Lu orang sumer mesti tau kan... Skrang nih sudah bermula perang besar antara dua kem dalam UMNO... Perang Dingin ala Amerika dan Russia... Masing-masing sabotaj musuh mereka... 

Satu pihak lead by Mahathir Mohamed dan kuncu-kuncunya... Manakala satu lagi pihak di lead oleh Najib Razak dan kuncu-kuncunya...

Mahathir Mohamed kalo dapat jatuhkan Najib Razak... Pastinya akan memprojectkan anak dier sama ader sebagai Timbalan Perdana Menteri ataupon Menteri Dalam Negeri/Pertahanan... Tak pon akan diletak kat Menteri Kewangan... Jangan lu ingat Muhyiddin Yassin akan senang-senang duduk kat takhta PM melainkan sekadar boneka ja.... HAhaha

Kalo Mahathir Mohamed menang dalam perang nih... Lagi cepat Malaysia nih dijadikan milik peribadi... Dulu Mahathir Mohamed gunakan Daim Zainuddin untuk jadi proksi dier... Berapa banyak harta negara yang dah tukar hak milik.... Hahaha ... 

Kalo nak jatuhkan Mahathir Mohamed nih  kena pasang banyak strategi... Susah dan payah.. Amik masa banyak...

Tapi...

Tapi kalo Najib Razak yang menang dalam perang nih... Cukup senang nak kawal dan pegang dier nih... Sebab dier nih punya fail skandal cukup banyak dan mudah nak ejast... Liabiliti dier cukup jelas... Hahaha...

Sebab tue la gua start berkempen sokong Najib Razak.... Sebab dier nih lagi mudah nak kawal berbanding Mahathir Mohamed... Hahaha.. Najib Razak perlu kekal jadi PM... Sebab didepan Najib Razak aderlah Rosmah Mansor... Hahaha...

Ini ader satu tip gua nak kepohkan...

Kalo Mahathir Mohamed nak menang mengalahkan Najib Razak... Aper yang perlu Mahathir Mohamed buat aderlah lawat, ziarah dan mintak maaf ngan Nik Abdul Aziz Nik Mat... Itu ja... Hahahaha... Sure "Geng Ostad" dan "machai" kat dalam PAS akan sokong dan bantu Mahathir Mohamed mengalahkan Najib Razak.... Hahaha

10 comments:

  1. Lu punya sifir politik bhai...cun melecun cun cun cun mcm itu tumbuhan bebunga kelentik kering!
    Lu memang straight to the point lagi straight drp bentuk aleuto periuk kera yg brtakuk tuu!

    W.pon gua punya sifir bidak catur politik tak sehebat lu punya, tetapi gua sgt yakin yg Hadi Awang Haron Din dan msu ada dipehak mana..?? hahaha itu rahsia gua sja yg tahu huhuhu!

    Gua rasa lu pon bhai tak tahu rahsia yg gua tahu nih..tapi bila lu dah terang2 sokong Najib depa yg fakeh tu gerenti malu nak sokong sesuatu yg lu dah sokong secara terang2an, sbb depa yg fakeh tu sgt memusuhi lu mcm musuh no.1,, sbb nya lu tak WALAQ kpd jamaah haraki salafi fil'BALAKi walFITNAHi..pilkuda lakum ana wa ante brokar al-BARUA!?

    Depa dok sebuk suruh pakturut2 lebai yg bebal mnghafal agar WALAQ,,tetapi dgn isu yg lu hangat kan kat atas nih akan mnjd jls dan TERANG kpd siapa sbnr2nya depa yg konon2 fakeh bersama2 bapak pmFITNAH fakeh itu mmberikan WALAQnya!?

    canteek canteek dan jgn lupa 2 jenis tumbuhan kat atas tuu yg gua ciplak cetak rompak drp ilham sifu siLibang Libu

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah selalu tengok gambar hadi awang bersalam dengan najib dan muhiddin yassin

      dan kini tibalah masanya teringin lah pulak nak tengok gambar hadi awang bersalam dengan sikutty anak keralla ...kah..kah...kah!

      walaq jangan tak walaq brother!

      Delete
    2. Aku sgguh respek kat arwah Azizan Razak wktu jd mb Kedah dulu sbb dia sgt akrab dan intim dgn bapak sgl mamak seMalaysia dan sggup bg balik Kedah demi semangat Melayu islam kpd umno pedukang yg kini sedia utk kerjasama hudud.

      Mungkin inilah simbolik kearah mana 'walaq' sifakeh wajib dituju,

      dan jgn lupa 'apaka nama' mamak yg hadir dihari Azizan dikebumikan

      Delete
    3. walaq walaq walaq jgn tak walaq
      last last walaq kat mamak yg haprak tu jugak yg aku nampak

      Delete
    4. kih kih kih...

      goli hati den mendengar hujah geng pasma...

      betul-betul serkap jarang punya kaki...

      c++ pun tau siapa bagi balik kedah kepada amnu...

      geng pasaipa?

      geng walawei diapee?

      geng walawei piker aa?

      geng walawei pee argh?

      Delete
  2. khkahkahkahkah!
    Perenggan last tu yang tak tahan!
    kahkahkah!

    ReplyDelete
  3. Dey dey macha.

    itu worang ada fakeh jugak kalu
    dia worang ada perasan jugak dia worang jadi itu ulamak jugak

    Dey macha, itu ulamak kalu aa sudah jadi ulam, itu ulam ulam mamak jugak
    dia worang sekarang drp ulammmamak terus jadi ularrrr mamak.

    Dey macha, dia worang sekarang belit ka fitnah ka wokeh jugak..
    Dey, lu worang sume ada faham ka tadak?

    itu worang belit ka itu worang fitnah punya kaki ka misti mau walaq jugak!

    ReplyDelete
  4. najib yg sepatutnya gi salam datuk nik Aziz..dia dah pegang hadi..peratusan melayu sokong najib dah meningkat..najib dapat salam NA memang mamak lari ostolia la jawabnya...PKR pun sokong najib sekarang maaa...

    aymy8888

    ReplyDelete
  5. rocky the great brown unused dick says: apa kelaz sukong Najeb, wa sukong Rozmah, central power of Malaysia..kikikikikicdm25kikikiki

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja