Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 January 2015

PDRM : Pelik Bin Ajaib

Bhai/DeeDee semua...

Kat bawah nih tetiba jer PDRM publish dua gambar tertuduh (Sirul Azhar dan Azilah Hadri) nih kepada public... Dah lebih 10 tahun rasanyer tak pernah publish... Tetiba hari nih PDRM publish... Why? Why?

Gua tak sempat tanya kengkawan di Jabatan "E" Bukit Aman... Nantila biler free...

Hehehe... Pelik bin ajaib la.... Memang sungguh pelik...




Aiyo... Australia tak kasik ekstrakdiksi la plak... Takkan la nak guna "hitman" kot?

P/S : Siapa agaknya yang belanja (sponsor) tambang Kapal Terbang dan kos sara hidup Sirul Azhar di Australia sejak Oktober 2014? Sebab gaji dier sebagai anggota PDRM bukankah sudah dan sedang digantung.

1 comment:

  1. Mana ader pelik & ajaib...takde pun! Ini sangat sesuai dengan tagline "Endless Possibilities" yang Malaysia banggakan. Apalah nak pelik, Mamat yang entot @ kekasih gelap Altantuya dan sapu komisyen @ rasuah ratusan juta pun elok2 je sedang bergembira di london.. Di Malaysia ni rakyat boleh saksikan bagaimana kaki rasuah , kaki pukul, kaki cipap , tukang backup gengster 14k @ raja judi hidup aman damai tanpa gangguan! Malah siap jadi pemimpin politik dan menteri lagi... ini semua hanya ada di Malaysia Bolehland! Tempat lain takde punyer! Oh ya..bagaimana Sirul boleh lepas ke Australia? Pernah terfikir bahawa mungkinkah ini sesuatu yang telah di plotkan @ dirancang rapi? Akhirnya aku rasa kedua2 badigol ni tak akan mampus di tali gantungpun kerana macam2....kenapa Sirul ke Australia? Kalau takde duit..bukan kata Australia...nak gi pusat bandar pun malas dan tak boleh! Sirul ni samada ada good financial backup dari "hantu raya" atau dah " masyuuuuukkkkk" apabila "mission accomplish" ! Maklumlah hobi saje2 suka bunuh dan letupkan orang! Sebab takda motif !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja