Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 January 2017

Abang Busat Sudah Bukak Mulut ... Hahaha

Bhai/DeeDee semua...

Hahahahahahahahaha... nak pecah perut gua biler baca tajuk artikel dalam Malaysiakini ni... tak tahan gua gelak...

Hahahaha... si ketam nak mengajar yang lain jalan lurus... hahahaha... sendiri mau ingatlah bhai... hahahaha

Sori aaaa... tak larat nak citer lain dah melainkan gelak jer la....

Lebai oh lebai... kain dah terlondeh dan nak terlucut lagi mau sembang gempak... hahahaha... jaga jer la satu negeri yang lu masih pegang tu... yang itu pun nak ilang dah... hahaha


2 comments:

  1. Sebelom pembangkang lain nak ikut cara lobai ini,kenalah saman serawak report tu dulu. Takkan nak tunggu hari selasa kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seperti yg kita sedia maklum fitnah 90 juta sudah pun dimulakan step by step.. aku nak tanya bila pulak dap nak mulakan saman si razali tu? Harap ada jawapan dari barua dap!

      Delete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja