Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 January 2017

SPRM Sindir Jamil Khir Baharom?

Bhai/DeeDee semua...

Lu orang baca la artikel ni kat Malaysiakini... dan kalu boleh lu orang semak la sama dengan KP SPRM...

Hahaha... ini ayat SPRM sindir Jamil Khir Baharom nie.... hahaha... terkono dier..

Hahaha... jangan main golf kat luar Negara, cukup jer main Simulator ja... hahaha... 

Eh... Najib Razak pun kena sekali lar dengan statement SPRM ni.. hahaha... baling satu batu kena dua burung sekali... hahaha


4 comments:

  1. Menteri boleh..hanya penjawat awam lain yg tak boleh

    ReplyDelete
  2. Main golf obersi lagi besar dosanya dari sapu duit beribu juta....?

    ReplyDelete
  3. apa sindia' sindia'
    siasat la kalau berani
    cakap saja tapi tak mau bikin
    mana ada orang nak yakin

    ReplyDelete
  4. Kalo YDPA sang Dewata pon orang umno sanggop gelar MO1 - ingat taraf pimpinan dia tahap mana? Mana class nak jadi penjawat awam? Mesti lagi tinggi Mahameru Kamehameha Dewata Jibby Syeikh Jamil Khir. Selagi dedak belum abis lah. Haha!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja