Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 January 2017

Laluan Selamat ...

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... lu orang nampak tak aper "keyword" sebenar yang dinyatakan oleh Hadi Awang dalam temuramah dibawah ni...


Hahaha... tu ha jelas lagi tepat... "keyword" yang Hadi Awang cuba tekankan adalah pembentukan laluan selamat untuk PAS... supaya tak bertembung dalam pilihanraya...

Hahaha... sudah cuak leteww....

Hahaha ... mintak oksigen leteww....

Hahaha... dier sedar ramai yang tak akan undi PAS lagi... dulu yang PAS dapat undi besar pasai orang tak suka kat UMNO/BN ja... bukan pasai orang suka kat PAS pun...

Kalau nak harapkan sepenuhnya undi dari penyokong PAS... berapa kerat la yang boleh dapat dah... sebab ramai yang dah berpatah arang berkerat rotan dah ngan PAS ...

Nak harapkan Walaun PAS yang undi bagi menang... hahaha... banyak mana yang ader... nak suruh semua hadir demo RUU 355 pun belum tentu penuh Padang Merbuk... jauh sekali Dataran Merdeka.... hahaha ... kalu nak campurkan dengan ahli Parti IKATAN... hahaha... ader la berapa belas orang...  hahahaha

Tu yang Hadi Awang mintak laluan selamat tue... hahahaha...

Ader paham ka????

4 comments:

  1. melayu bengap bin bebal sokong lagi umno amacan tana kat fores ct jb da dijual kekal bukan pjakan 99 taun abis la bangsa joho pas ni org melayu masuk utan berebut tana ngan org asal/ asli usah berangan nak duduk kat pekan apa lagi banda besa wahai melayu bahlol terus le lena ngan ayat asik umno ngan kuncunya

    ReplyDelete
  2. Sudah2lah mengata ulamak.....wahai admin

    ReplyDelete
  3. Betul tu,comment tuan,Hadi dah cuak,nak ngaku salah tu bukan cara hadi,seperti amanat 1981 dulu.yg jadi mangsa pas selangorlah.Bila DAP di(pig)kan pas selangor yg terjerat,di sini jelas PUBLIC yg ada AKAI,akal akan menolak PAS,umpamanya pilihanraya di selangor baru2 ini,parti amanah yg baru merangkak masih (baby) berjaya meninggalkan parti ATOK yg berumur 60 tAHUN lebih.

    ITUPUN HADI dan setengah pemimpin-peminpin pas,SEMBANG KENCANG LAGI.

    Menunggu hari selasa bersama HAdi/najib TUNGGU SAMAN,SR DAN WS.

    ReplyDelete
  4. Jangan risau pas masih di hati rakyat dan sesama parti pembangkang dalam ph.. lepas ni pas bersama pkr dan bersatu babai dap dan pan dari pas..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja