Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 January 2017

Inilah Seruan Saya ...

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... please lah datang dan hadir ... Hahaha... please...

Sebab kalu lu orang tak datang... alamat tak ramai la kehadiran dalam demo RUU 355... Nak harapkan walaun ahli PAS yang totok jer berapa ramai lah yang ader...

Stadium Kota Bharu dulu pun tak cukup penuh... hahaha

Please lah datang... kalu tidak malu la Tok Lebai Toyota Fortuner tu nanti.... hahaha

Inilah seruan saya ....

Hahahahaha


2 comments:

  1. ramai malayu islam kat negara ni tapi
    tak mau berjihad untuk tegakkan hak hak Islam
    dalam negara sendiri
    bila kata hidup macam kapir oi bukan marah konon

    ada 1 kes anak india masuk Islam
    emaknya tak marah tapi mak dia marah pasai TAKUT dia jadi macam melayu islam nama saja Islam tak mau belajar pasai Islam
    sebab mak dia tengok keliling kelalang RAMAI malayu pun hidup tak kira dosa pahala haram halal - semua sapuuu
    oi tak rasa terhina ka malayu
    sendiri sendiri jugak mau pikir la

    ReplyDelete
  2. Tujuan himpunan ruu355 nak tipu org melayu lagi. Suruh gi parlimen ponteng. Suruh bahaskan ruu355 di parlimen mtk tangguh 2kali. Dasar parti lebai penunggang agama.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja