Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 September 2017

Lebai Bakal Dikejutkan

Bhai/DeeDee semua....

Hahahaha... PAS nak buat kejutan sempena Fastaqim 2.0 .... huhuhu... Agak-agak apalah kejutannyer aaa...



Adakah peserta Fastaqim 2.0 akan dikejutkan dengan live streaming Pay Per View (PPV) atau ulang tayang Spender Puteh???

Kalo live streaming Pay Per View... memang la boleh terkejut... tapi kalu ulang tayang Spender Puteh... kita takmo la tengok rerun... hahaha... tambah lagi rerun yang dah sapu bawah karpet dan sejadah... huhu

Aper pon....

Kepada para perserta Fastaqim... lu orang boleh la sedekah duit untuk bakal-bakal calon pilihanraya (kroni) PAS buat modal bayar deposit jadi calon... Sebab diorang takdernyer nak buang duit depa sendiri sebagai modal deposit pilihanraya...

Belum pernah lagi ader calon dari PAS yang guna modal sendiri buat deposit calon.... huhuhu

Hahahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja