Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 September 2017

Siapa Awek Gua?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... Siapa awek gua??? Hahaha... hanya yang empunya diri ja tau... Yang lain main teka-teka ja....

Hahaha....

Abdul Hadi Awang pun takder kasyaf sampai boleh tau siapa awek gua... Inikan pulak Rosmah Mansor.... Najib Razak aper dier tau...

Hahaha....

Najib Razak aper dier tau? Keputusan Kementerian Kewangan untuk luluskan pembelian Hotel di London oleh FGV pun  dier kata dier tak tau....

Hahaha....

Sama macam kes 90 juta geng lebai tu... saper kata masuk cash.... Hahaha... lemau lah....

BTW... thanks sebab baca celoteh gua dan komen... kiter tau la saper yang komen tu... hahaha

Hahahaha

4 comments:

  1. Berani kat sini je la lu bro

    ReplyDelete
  2. New msg from a familiar number....warning sign 4 me....so watch out

    ReplyDelete
  3. Bro C++
    Kes 90 juta tu hanya "atas kertas je"

    ReplyDelete
  4. Bukan awek..mak we

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja