Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 September 2017

Hebat Sangatkan Maju Holdings?

Bhai/DeeDee semua...

Maju Holdings ni hebat sangat ka? Dulu masa depa pegang Perwaja Steel... aper jadi akhirnya kat Perwaja Steel... Gaji staff tak bayar la... hutang bil gas pun taknak bayar ngan Gas Malaysia... Hutang bil elektrik pun chulas nak bayar ngan TNB sampai TNB terpaksa amik tindakan drastik...



Even pampasan gaji staff Perwaja Steel pun ruyup... aper citer... ini mau bikin gempak macam hebat sangat nak amik alih PLUS dari UEM dan KWSP... Pigidah....

Ini satu lagi spesis macam Syed Mokhtar Baukari @ Baukaki... mesti akhirnya akan terjual atau diambil alih oleh China Mainland akhirnya PLUS ni.... Dua-dua Syed Mokhtar Baukari @ Baukaki dan Maju Holding ni bukan pandai berniaga pon... semua mau jadi jalan senang ja... adoilah...

Huhu..

1 comment:

  1. Track record syarikat yang bernama "Maju" ni tak maju langsung. Macam Trump gak, asyik bengkrap dan rugi tapi tetap "billionaire". Perwaja dah jadi hikayat hutang lapuk dan kerugian besar yang ditanggung kerajaan (rakyat) tapi Mat "Cakap Besar" masih gak dapat duduk rilek jadi taukeh untung atas angin. Maju Holding patut ditukar kepada 'Makjun Holding"! Placebo effect in action!

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1