Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 June 2018

Binawe Punya SPRM

Bhai/DeeDee semua...

Sure akan ader yang kata... binawe punya SPRM .... Nanti lepas nih mesti akan lebih ramai yang akan kantoi.... Mesti ramai yang akan dibogelkan... Mesti ramai yang akan kena dengan SPRM.... 

Sebab.....

Spesis macam Jho Low nih sure cukup senang nak korek maklumat punya.... Itu kalu pegawai SPRM pandai guna taktik psikologi untuk dapatkan maklumat dari dier.... Tapi gua tatau la SPRM punya SOP siasatan camana.... Kalu Agensi punya cara.... Memang kitorang tak sentuh langsung suspek... Kita guna kaedah bilik aircond dan air mineral ja.... 

Maksima 48 jam mesti akan break punya mana-mana suspek soalsiasat... Mesti akan mengaku dan sabitkan orang lain.... Hahaha.... Cuma pakai 4 benda ja.... Kerusi dan meja besi... Air mineral .... Cawan plastik dan tuala good morning.... Hahahaha ..... Walau macam mana dasat suspek tue... 2 hari sure break psikologi dier.... 

Tapi pernah satu kes tu..., suspek adalah trained specialist ... Amik masa 3 hari gak untuk break..... Hahahaha ..... Gua percaya ... Kalu Jho Low tu kena cara nih... Tak sampai 24 jam mesti break punya..... Mesti akan dedahkan semua maklumat.... Hahahaha




2 comments:

  1. yang cilako kalau suspek bukan orangnya
    tapi diseksa untuk dapat penagkuan ini 1 kedzoliman melampau
    masa 1998 asal ada kaitan ngan anwar bila ditnagkap suruh ngaku kena main punggung
    ada kes tahanan ynag di syaki tanpa bukti tapi diseksa untuk
    dapat penagkuan
    kalau ingat balek memang macam sial aksi polis ysng terlibat masa tu
    untuk pedajai anwar
    azmin pun kena jugak
    tengok kes munawar - dahsyat seksaan digunakan
    ingatl sama kerja buat kita akan tetap
    dibalas diakhirat nanti
    itu jam nyesai pun tarak guna lagi
    tapi kalau dulu ramai yang mati pertahankan iman
    walau diseksa.depa sanggup mati kerana benar n Allah
    pakatan jangan buat dzolim macam jaman amnooo
    kita sokong kebenaran bukan kebatilan
    tak kira sapa pung

    ReplyDelete
  2. Tun psycho nak stop ECRL Project pun Jho Low break. Project dengan China tangan ghoib dia punya kerja. Masyuk. Yang pelik sampai Lebai Suci Marang dan Kelantan pun break sama. Padan muka. HAHAHA!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja