Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 June 2018

Tak Tumbuh Tak Melata

Bhai/DeeDee semua....

Peribahasa Melayu Kuno ader menyebutkan .... "Tak Tumbuh Tak Melata, Tak Sungguh Orang Tak Kata" ..... Hahaha.... Biler baca kenyataan Mokhtar Senik nih.... Adoyailah.... Karut Wal Marut betullah....

Dulu masa gua dan AdukaTaruna terjah Abdul Hadi Awang pasai UG di Masjid Rusila, dier tabrani nak bagi penjelasan... Hahaha... Walhal sudah kantoi masa tue lagi.... Sekitar 2011 dulu.... Hahaha... Lagi mau pusing belit bawak citer dongeng si Mokhtar Senik ni.... Adoyailah....

Bulan posa ni agak-agak la kalu nak sembang karut wal marut pon..... Oh yer..., Mokhtar Senik dah dapat Master atau PHD ka dalam bidang mandi minyak? Al Maunah ader released ka sijil??? Sebab rasanya masa Mokhtar Senik kat Pakistan dulu hanya dapat lulus sijil bahasa jer..... Huhuhu ... Lagi mau ngaku ulama.... Huhuhu


6 comments:

  1. Ustaz lighter cricket

    ReplyDelete
  2. kaki mimpi jumpa saidina omar tiap2 mlm.

    ReplyDelete
  3. Gua nak komen siang tapi gua puasa. Tengok muka Mokhtar Senik yang terbayang body Nursyafiqah. HAHAHA.

    ReplyDelete
  4. Salam, masa aduka taruna nak langgar hadi wa follow blog dia dan lihat hadi takder keupayaan untuk menjawab solan dan berbahas, tahap bagi ceramah bolehler tapi tak sangka lu ada sekali cayalah tabik spring sama lu

    ReplyDelete
  5. Ulamak? ...Mokhtar Senik?....Ulamak?.... Korang biar betul? Mokhtar Senik? ...Ulamak?...?????

    Nick.
    cape Tiger.

    ReplyDelete
  6. Bro..puak2 ni species talam lebih dari dua muka. PARASITE!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja