Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 June 2018

Rumah Selamat

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... sudah kantoi... itu bukan "Rumah Selamat" .... tapi rumah tak selamat... hahaha... jumpa banyak harta Ismeth Ulam Raja... hahaha

Kalu rumah selamat... sure orang takkan perasan punya... Hahaha.. tak sempat orang nak perasan...

Tapi yang ini adalah rumah sorok ... tempat menyorok barang-barang... sama  ada legal atau illegal... hahaha... padan muka la kalu kantoi... hahaha

*** lalu smdbcmy tadi

5 comments:

  1. Riza Aziz dapat trace tak? Dah cabut lari awal macam anak perempuan dan menantu Kazakhstan ke? HAHAHA.

    ReplyDelete
  2. pakatan lembab ramai lepas lari
    cakap aja manyak pandai
    rumah lepak banyak lagi kot tak kan tak jumpa lagi
    pck kan tercekap didunia

    ReplyDelete
  3. polia trapik x ds keja lain kerm raya kedua fa mengendap vat spidtrap

    ReplyDelete
  4. Diberita kan Rosmah dgn Najib checking diLangkawi Hotel dgn 30 bag2.

    Dato Amar Singh harus berwaspada jika ada percubaan nak bawa lari duit gubahan yg terlepas dari operasi hari itu melalui orang ketiga diLangkawi.

    Kita masih mengigau bagaimana Rosmah seludup keluar byk bag2 dulu dgn jet kerajaan ke Turkey dan cubaan menyeludup keluar selepas PRU hari itu dgn jet rakan kongsi Peter Sondakh Indonesia. Peter Sondakh yg menyembelih duit Felda beli syarikat Eagle dia.

    Aktivis2 PH mesti berkumpul dan mengawasi pergerakan diLangkawi spt mana berlaku diSky Park Subang tempoh hari.

    Senang cerita PDRM mesti bertindak adakah bag2 ni duit nak bawa lari.

    ReplyDelete
  5. Mungkin cubaan nak lari melalui jalan tikus mcm Thaksin utk elak pergi mahkamah?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja