Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 February 2021

Impak Mesyuarat Di Janda Baik

Bhai/DeeDee semua...

Kita semua sedia maklum bahawa hampir 99% Bahagian UMNO menolak kerjasama dengan BERSATU untuk PRU15... Ini pasti... walau apa pun yang ditayangkan sekarang ini di media ... ianya adalah sesuatu yang nyata bahawa UMNO takmo nak bersekongkol dengan BERSATU..

Dan ini adalah impak dari mesyuarat di Janda Baik, Pahang.

So.... tiada jawatan Timbalan Perdana Menteri... tiada dana khas... tiada apa-apa spesel yang UMNO akan dapat dari BERSATU dan Perikatan Nasional..

Apa yang pasti... UMNO bakal bertanding di lebih 180 kerusi.... dan kebanyakan kerusi tersebut pastinya akan berdepan dengan BERSATU dan PAS... Itu memang dijangkakan... dan tindakan ini adalah selaras dengan aspirasi semua Bahagian UMNO...

Jadi... tak payah la nak goyangkan UMNO dengan agenda-agenda PAS dan BERSATU nih... sebab UMNO sebenarnya masih kuat diperingkat akar umbi.... dan itu adalah sesuatu yang PH (PKR, DAP dan AMANAH) cukup tahu dan paham,,,

Aper pon... yang akan mati beragan macam beruk tunggal pastinya adalah BERSATU.... PAS pulak... dari dulu pon lalang... sampai bila-bila pon lalang... Hahahaha



3 comments:

  1. pkmb memang berkarat dah puluh tahun
    apa nak hiran
    pengikutnya pun sama bekarat
    dah tak kenai pemimpin bejat
    sama jugak pati lain

    sebe;um, ruh dicabut olih Allah tengok la sandiwara bejat
    tahun demi tahun

    orang-orang yang jika Kami teguhkan kedudukan mereka di muka bumi, niscaya mereka mendirikan solat, menunaikan zakat, menyuruh berbuat yang makruf dan mencegah dari perbuatan yang mungkar;
    dan kepada Allah-lah kembali segala urusan.

    mencegah dari perbuatan yang mungkar adalah satu kewajipan bukan
    sunat muakad


    ReplyDelete
  2. Bkn idea kita je yg bagus kalu x nak layan annoy comment lebih baik tutup kedai or buat operation lutut relocate otak ke kepala..,phm ade?

    ReplyDelete
  3. PPBM adalah bekas UMNO yg tak berpengaruh & tak boleh buat kerja.
    cari jln singkat utk pangkat & kuasa.

    jd betulah berita PAS juga terlalai dlm tasik harta & pangkat. satu bergayut pd umpan jawatan dr PPBM, satu lagi masih terikat dgn tali emas UMNO

    hhhmmmm........

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1