Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 July 2014

MH17 : BUK Tidak Digunakan

Bhai/DeeDee semua...

Hasil daripada penyiasatan oleh operatif Agensi di lapangan mendapati bahawa laporan awal berkenaan tiada kesan "smoke trail" peluru berpandu BUK adalah sah. Ini bermakna pada masa kejadian tiada tembakan daripada sistem BUK dihalakan oleh mana-mana pihak dari mana-mana lokasi dalam radius 50 km.

Malah dari rakaman video yang dilihat diambil oleh warga tempatan memperlihatkan tiada kesan "smoke trail" tersebut melainkan kesan pesawat yang musnah.

Operatif Agensi masih tidak dapat sampai ke lokasi kejadian untuk melihat keadaan mayat mangsa namun daripada maklumat yang diterima (masih belum dapat disahkan sepenuhnya), tiada mayat yang ada kesan berdarah dikesan dilokasi kejadian. Ianya satu yang memusykilkan.

4 orang operatif Agensi yang sedang berkhidmat di Poland dan Russia telah diarahkan bergerak ke Kiev untuk membantu siasatan.

1 comment:

  1. amareka yang loghat lebih dalam kes ni dalam kes hilang tak dengar bunyi pun

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja