Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 July 2014

MH17 : Siapa Akan Siasat Isi Kandungan Kotak Hitam?

Bhai/DeeDee semua...

Agak-agaknyer la... siapa yang akan siasat isi kandungan kotak hitam MH17 tue.... sebab gua dimaklumkan bahawa Malaysia akan serahkan kepada ICAO untuk buat tentukan.... dan biasa kalo ICAO yang buat... surely akan sampai ke tangan NTSB ......

Dan kalo NTSB yang siasat.... Aper jaminan yang US takder ejast atau tampered ngan data yang ader..... Hahaha... 

Lu orang ingat tak insiden Flight 93 American Airlines yang katanyer hentam bangunan Pentagon masa 9/11 dulu... Harap tader dengar khabar kotak hitam dier ... Malah serpihan pesawat pon takder... Tak macam MH17.... US bab kenching memang terra... Numero Uno ....

Hahaha.... ini satu lagi pening....

So... nak kena bagi satu team yang consist semua agensi kawalselia yang ader dalam dunia... kasi berlaku adil dengan Malaysia yang akan lead the team.....

Tapi...... kalu Kerajaan Malaysia dan MAS dok bagi kat NTSB.... gua tak konpiden aaa siasatan tue akan telus.... Hahahaha ... sebab mesti akan ader campurtangan pihak ketiga yang menyamar...

4 comments:

  1. dapat kotak tapi tak bole buat apa kena bagi kat orang jugak

    ReplyDelete
  2. Sebab teknologi tu ada kat USA je.. Malaysia ada ke pakar kotak hitam?

    ReplyDelete
  3. Malaysia patut ada team yang boleh uruskan sendiri kotak hitam ni..

    ReplyDelete
  4. KALAU LEPAS KAT TANGAN u.s jahanam ni memang habislah tak boleh buat apa kena kencinglah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja