Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 July 2014

MH17 : Sahih Tiada Kesan Serangan Dari Bumi

Bhai/DeeDee semua...

Walau aper pon cerita yang dicanangkan oleh media yanh diberikan input oleh Amerika Syarikat... Namun semua agensi risikan antarabangsa tetap melihat bahawa kejadian MH17 adalah satu usaha bersepadu Amerika Syarikat untuk campur tangan di Ukraine (Wilayah Crimea).

Setakat masa ini, tiada finger print atau "smoke trail" yang menunjukkan pesawat MH17 ditembak dari darat. Jika ujud "smoke trail" hasil dari motor utama peluru berpandu, biasanya ianya akan mengambil banyak masa untuk hilang dan ini memudahkan lokasi penembak dikenalpasti.

Malah dari pemantauan ramai operatif pelbagai negara di tempat kejadian tetap menunjukkan semuanya tertumpu kepada Amerika Syarikat... Dengan maklumat bahawa sebuah Drone jarak jauh US iaitu Global Hawk sedang beroperasi dalam jarak 100 km dari lokasi kejadian.

Berkenaan dengan senjata SAM yang katanya menjadi senjata utama untuk memusnahkan MH17, setakat ini telah dikenalpasti bahawa pihak pemberontak tidak memilikinya dalam senarai peralatan mereka.

Tunggu maklumat lanjut disini lewat malam nanti...

3 comments:

  1. Salam bhai.

    That's more like it. US & Zionist saja yang suka "kacau" orang di dunia. ofc... selain drp dolongan Syaitan, Setan yang dikenali & Seltan.

    hohoho

    ReplyDelete
  2. apa pun amerika dan yahudi memang cilaka
    dulu masa kat vetnam dia sendiri tembak kapai dia dijadikan alasan perang dengan vetnam utara
    celaka sungguh amerika ni

    ReplyDelete
  3. ini memang kerja amerika dan ukraine.kebenaran pasti terserlah allah akan tunjuk pada bulan ramadhan ini

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja