Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 July 2014

SAVE GAZA : Rakyat Malaysia Hipokrit

Bhai/DeeDee semua...

Dalam dunia nih gua rasa aaa rakyat Malaysia la paling hipokrit.... Sungguh...

Pasai apa gua rasa camnie... Pasai hari-hari dalam media sosial dok share dan tulis macam-macam tentang kekejaman Israel... Bencikan Israel... Malah sampai konon kalo la ader warga Israel kat depan mata... Mau dibunuhnya....  Hahahaha

Hahahaha... Tapi itu semua sembang deras jer... Gempak jer lebih... Hipokrit tak sudah...

Walhal in realiti... Masih dok sokong giler kat Israel... Supply minyak kelapa sawit kat Israel, beli banyak produk Israel... Ekspot barang makanan ke Israel... Malah syarikat media elektronik macam ASTRO pon amik perkhidmatan syarikat Israel...

Aper kejadahnyer... Yang lagi best tue... Yang ramai sembang deras tak suka kat Israel tue la yang paling ramai melanggan khidmat ASTRO... Hahaha...

McDonalds pandai plak boikot pasai dier bukan syarikat Malaysia... Tapi ASTRO tak pandai plak mana-mana group atau NGO yang nak anjurkan boikot.... Wei... Sembang jer lebih aaa lu orang nih...

Cakap la yang sebenarnya lu orang dengki kat McDonalds... Hahahaha... Gua tak kata gua sokong McDonalds aaa... Tapi kalo McDonalds lu orang boleh boikot... Takkan tabrani kot nak boikot ASTRO... Kasi ajar sikit iti chilaka....

Hahaha....

6 comments:

  1. song show sek smoke sport dah lama jadi perkara biasa bagi kebanyakan orang islam jadi berat sungguh la nak buang tabiat tu mana bisa mau boikot lagi
    kesian masih tak sedar sedar lagi kena tipu oleh yahudi melalui 5s tu
    dari peringkat bawah sampai atas dah ketagih dengan benda benda tu terbaru dengan berbagai dadah dan makanan minuman pulak. ayuh sedar la hai saudara saudara islam akan tipu daya dari musuh islam.

    ReplyDelete
  2. betul kata tuan,cakap macam ayam jantan kokok sakan tapi taik banyak da kat bontot ! boikot terus astro yang memang kureng tu biar mamak tu tau sikit kuasa rakyat , tapi sayang cakap saja kuat bokot tarak elek! ABU !

    ReplyDelete
  3. aku dah lama batalkan astro. dah boleh hafal semua rancangan dia. Hyyp tv lagi teruk.

    ReplyDelete
  4. Bukan Astro je, Maxis pun patut dipulaukan. Sebab keduanya adalah serupa, tokey yang sama. Tp apakan daya, ini Malaysia. Rakyat Malaysia hanya sensitif dengan babi saja. Sepatutnya orang Islam diMalaysia dah sedar bukan babi je haram, KFC, McD, Starbuck dll produk US & Israel tu haram sebab menyumbang pembunuhan anak2 Palestin yg tidak berdosa itu.
    Di malam raya yang mengaku Islam diMalaysia bergembira bermain mercun dan bunga api yang kerajaan dah haramkan. Manakala dalam Islam sudah jelas hukumnya kerana membazir. Alangkah baiknya jika duit bunga api dan mercun itu disumbangkan kepada saudara kita di Gaza yang sedang di baling dengan mercun mega dan bunga api mega oleh pihak Zionis laknatullah.
    Dimanakah iman kita??????

    ReplyDelete
  5. Bukan setakat boikot astro jer
    Boikot sekali perangai yg seBIJIK belot khianat yg lebih dahsyat drp Yahudi turr
    Boikot setan fakeh yg berserban yg terang2 bg peluru HIDUP kpd setan dikenali tuuu
    Boikot setan yg melalak kat tv3 yg buat fitnah khianat fill khudda yg didalangi bapak setan tuu

    Yahudi setan dan munafik tuuu SATU akidah..akidah mrk fitnah khianat belit tipu dan KELIRU!!! ada faham ka woii!!

    ReplyDelete
  6. Jgn lupa boikot Facebook juga...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja