Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 July 2014

MH17 : Siapa Yang Untung?

Bhai/DeeDee semua...

Tiada seorang pun penumpang warga Amerika Syarikat didalam pesawat MH17 tapi.... Amerika Syarikat lah yang paling lebih mengelejat kepoh pasai insiden nih...

Macam-macam statement Obama...

Yang lagi best tue semua media ikut serta terpedaya dengan sumber maklumat yang disajikan oleh media Amerika Syarikat..

Paling best skali kononnya Amerika Syarikat ader bukti dari satelit dan thermal imaging... Siap plak dalam tempoh kurang 24 jam ader bukti pintasan panggilan dari pemberontak pro-Russia...

Hahaha.... Lawak siot...

Just nak bagitau lu orang sumer.... Aper sebenarnya yang Global Hawk buat dikawasan tue 5 hari sebelum tarikh kejadian #MH17

Siapa yang untung sebenarnya... Yang pasti bukan Russia, Puak Pemberontak mahupun Ukraine... Hahaha

4 comments:

  1. Blogger pembangkang pun buta2 je cedok berita US, carilah maklumat lain. Kat tv bnyk ilustrasi dan berita yang mengelirukan, pastinya mudah nak kelentong org yg tak tahu ape2 pasal misil dan keadaan di sana.

    ReplyDelete
  2. Ini bukan maklumat dari sumber kerajaan... tak leh caye nie...

    Cobol

    ReplyDelete
  3. US bleh masuk. Kawasan ada minyak tu. MAS jadi kambing golek je sebab gov skang mcm siyal

    Fread

    ReplyDelete
  4. US nak masuk sebab kawasan ada minyak tu. MAS jadik kambing golek (hitam) sebab gov msia skag hampeh. Boleh kena duku2 kepala je

    Fread

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja