Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 July 2014

MH17 : Yang Dituduh Telah Sediakan Bukti. Penuduh Bagaimana?

Bhai/DeeDee semua...

Ader sahabat kiter yang bagi link info nih dalam blog gua nih..... so....  sekarang yang dituduh telah sediakan bukti.... penuduh bagaimana? ... Hahahaha

Satu aper pon US takder keluarkan bukti.... harap sembang jer kata ader bukti bergambar imej satelit dan thermal imaging.... Hahaha..... Aper lagi mau tunggu ... publish la....

Obama jangan la jadi macam ader orang tue yang buat statement tapi takder bukti.... Hahaha




Kalo video atas tabley diakses.... cuba tengok yang kat bawah nih...




Gua stakat nih konpiden ngan hujah dari Russia..... cuma satu part jer yang diorang termiss nak citer.... tentang kedudukan pesawat drone Global Hawk yang kelihatan berlegar di Yalta pada lingkungan masa yang sama .... sedangkan jarak antara Yalta dan Donetsk lebih kurang 140km sahaja....

Hahaha...

UPDATE : Lu orang ingat tak Flight 93 yang katanyer menghentam bangunan Pentagon pada 9/11 dulu..... hahaha.... langsung tak nampak serpihan dier macam aper yang berlaku kat #MH17 ..... Hahaha.... US sudah kantoi..... hahaha

4 comments:

  1. https://www.facebook.com/photo.php?v=779769282073199&set=vb.417871221596342&type=2

    ReplyDelete
  2. Sikit hari semua akan terbongkar dan siapa punya angkara akan kita tahu? Bila pula pihak ukraine nak keluarkan bukti radar yg mereka tidak terlibat dgn eksiden MH17 ditembak? Apakah mereka akan senyap aje? Cuma satu pemimpin kita akan mudah diugut sebab banyak masalah rasuah dan kes altatuya yg tergantung? Kita akan jadi lembik................malang sungguh mesia.

    ReplyDelete
  3. amereka lagi banyak jahat jugak ini negara suka buat kacau dan bunuh orang

    ReplyDelete
  4. Macam biasa dengar bab yang dituduh dah tunjuk bukti, yang menuduh sedang merekacipta bukti. Agaknya selama ni kawan kita kat sini belajar dengan Obama macam mana tektik buat tuduhan palsu.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja