Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 July 2014

4 Sahabat Dah Balik, Tinggal Lagi 2

Bhai/DeeDee semua...

4 orang sahabat dah balik, tinggal lagi 2 orang operatif Agensi yang masih berada di Ukraine untuk teruskan siasatan MH17.

Gua dimaklumkan yang 4 sahabat nih sampai awal pagi tadi... Maklumat selanjutnya bagi la diorang proseskan aper dapatan di lokasi kejadian..

Dari apa yang dimaklumkan kepada gua.... melalui panggilan telefon... Sohih tiada peluru berpandu darat ke udara (SAM) yang telah dilepaskan oleh mana-mana pihak pada masa dan hari kejadian... Semua sumber yang ader menunjukkan bahawa MH17 lebih terarah kepada ditembak dari udara... menggunakan peluru berpandu udara ke udara (AAM)...

Anggota agensi semasa di Ukraine tidak bergerak atas dasar mereka adalah wakil Malaysia ... Malah lebih kepada independent investigator yang blending ngan warga tempatan. Ini memudahkan urusan masuk ke banyak lokasi yang dikawal ketat dengan tanpa banyak soal....

Just for information, tugasan Agensi tiada kena mengena dengan mana-mana anggota pasukan lain yang dihantar oleh Kerajaan Malaysia secara rasmi untuk MH17 .... Dan untuk itu seperti semua sedia maklum, urusan pencarian mangsa kes MH370 masih lagi diteruskan kerana Agensi percaya MH370 bukan hilang secara "alami" tetapi lebih kepada buatan manusia.

Apa pun kita berharap agak pencerahan maklumat bagi kedua-dua kes MH370 dan MH17 akan dapat memberikan petunjuk sehingga akhirnya dapat menyelesaikan kes ini...

InsyaAllah...

**** maklumat yang Agensi dapat mengenai percaturan politik di Selangor agak mendukacitakan gua... Ditukar rugi, tak ditukar rugi... Payah betul la...

1 comment:

  1. PKR macam bagi peluru atau bola tanggung , banyak penyokong naik semak dengan ghaplah & kolom dalaman PKR ,takut nanti hilang sokongan bila ramai dah meluat dengan hal 'kuasa' ! ABU !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja