Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 July 2014

MH17 : Percayalah Bulat-Bulat Pada Obama

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha..... sori aaa... gua bukan gelakkan kat mangsa dan keluarga mangsa MH17... tapi gua gelakkan kat media kat Malaysia termasuklah media alternatif dan sosial.... sebab semua percaya bulat-bulat pada Obama...

Biler Obama kata MH17 kena serang ngan peluru berpandu SAM jenis BUK buatan Russia... semua percaya bulat-bulat....  walhal takder bukti pon ader "smoke trail" peluru berpandu SA-11 tue (dimana memang kalu ikut spesifikasinya... asap cukup banyak keluar dan amik masa yang lama baru kesannya ilang)...

Biler Obama kata MH17 tue ditembak oleh Pemberontak tajaan Russia.... semua percaya bulat-bulat.... Hahaha.... Aper untungnya kepada pemberontak dan Russia dalam insiden nih.... Rugi ader la....

Biler Obama kata Russia patut bertanggung jawab.... dan Vladimir Putin patut bersemuka dengan mangsa ..... semua percaya bulat-bulat dan bersetuju.... Walhal.... tak terbukti pon ini semua kerja Russia...

Yang pasti.... semua sudah kena kelentong tahap "dewa jalan duta" dengan Obama dan media tajaan US ..... Hahahaha..... Bayangkan la... tak sampai sejam lepas kejadian.... semua media tajaan US termasuklah Al Jazeera dok bawak citer kononnya MH17 sudah kena tembak ngan BUK......

Hahahaha... lawak siot... yang lagi best tue ... even Malaysiakini, TMI, Harakah dan yang seangkatan dengannya pon jugak sudah percaya bulat-bulat kat cakap Obama.... hahaha... sudah kena mandrem ker aper.... hahahaha

Gua nak bagitau lu orang... Insiden MH17 nih takder untungnya kat Russia atau puak pemberontak Donetsk ..... memang takder untungnya.... tapi yang akan untung sebenarnya aderlah US ....... lu orang tak percaya..... hahaha.... takper.... I've said so.... Hahahaha


12 comments:

  1. Lepas ni US supply senjata kat Ukrein, kontra dgn minyak haha. Baru ukrein bleh fight dgn russia.
    Untungla US....

    Fread

    ReplyDelete
  2. http://www.vineyardsaker.blogspot.mx/2014/07/evidence-continues-to-emerge-mh17-is.html... macam2 spekulasi

    ReplyDelete
  3. NO WAR 4 MH17..Go to hell US and Obama..

    ReplyDelete
  4. sama sebijik mcm kes kominis n pil kuda mndpt GRAND DESIGN kat tv3
    siapakah dalang yg mnjd kan lobai fakeh jubah sarban mcm puppet tolol budak hingusan!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada pengail
      ada joran
      ada umpan

      kerana bangkai harta dan kuasa
      jubah serban jd pakaian setan

      kakek2 jd bayi,
      situa bangka jd budak2 hingusan

      Delete
    2. Nabi SAW dtg suloh dgn cahaya terang sgl musuh,,onar TIPU KELIRU
      Nabi SAW sulohkan ummat dgn CAHAYA TERANG BENDERANG
      sbb itu penipu pgkhianat sprt yahudi sgt benci kpd nabi SAW

      Tetapi lobai2 fakeh jubah sorban berGELAP2 utk brUG
      buat onar tipu keliru bg PELURU idup kpd setan dikenali
      seolah2 tugas mrk MEMADAM cahaya terang baginda SAW

      seolah2 jubah sorban hadis dan Quran sbg wayang
      mrk ini lah sbnr2 yahudi dan sbnr2 setan!

      Delete
  5. Apa2 yang rugi kita...

    ReplyDelete
  6. Salam C++

    Yang jelas, awal2 lagi Ukraine dah tuduh Russia dalang tanpa apa2 bukti pun. Macam mana nak buat kesimpulan ditembak dengan BUK, kalau katanya tak dapat pergi ke crash site tengok bangkai pesawat? Nampak sangat tipu. Tapi ada yang percaya bulat2. Pelik betui.

    ReplyDelete
  7. Russia dah keluarkan penafian siap dengan bukti... sekarang kita tengok apa kisah seterusnya... http://landdestroyer.blogspot.com/2014/07/mh17-show-tell-its-wests-turn.html

    ReplyDelete
  8. kes2 Memali Jenalik Lahad Datu, kominis dan pil Kuda
    dgn kes2 diatas itu utusex dan tv3 'goreng' sakan tipu 1'Malaysia

    skrg,,dgn mh17 dan mh370 giliran 'bapak' le pulak spin auta 1'Dunia
    itulah akidah Yahudi yg SATU yaitu..tipu tipu menipu PENIPU

    klu dah jubah sarban pon PENIPU, confirm akidah Yahudi lah tuuu!!
    tak yah jauh2 tuding jari kat Benjamin Natanyahu
    kat utusex dan tv3..kominis dan pil kuda tu bukankah plot spin TIPU keliru!?

    so, jgn jd buta KELIRU tengok sarban jubah Yahudi yg ada kat depan mata tuu!! hu hu..
    ingat,,apa itu akidah Yahudi yg SATU??...tipu tipu menipu PENIPU!!
    yg 'goreng' hadis dan Quran itulah akidah cun Yahudi No.SATU!

    ReplyDelete
  9. Bhai/DeeDee semua...

    Tue la pasai.... nampak sangat la senang sangat semua kena kelentong dek Obama.... Hahaha... agaknyer Obama nih dah berguru ngan "orang tue" kot.... Hahahaha

    Thanks kepada yang provides link press conference Russia tue....

    ReplyDelete
  10. SEDARLAH MALAYSIA SUDAH DIPERMAINKANOLEH KUASA BESAR.RASA MACAM MARUAH SUDAH HILANG

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja