Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 July 2015

Melayu Boleh Bersatu

Bhai/DeeDee semua...

Saper kata Melayu tak boleh bersatu... boleh la... Memang boleh.... Tak caya... cuba dalam kes Plaza Low Yat.... Melayu PAS boleh gak bersatu dengan Melayu UMNO membakar line dalam media sosial dan juga di Plaza Low Yat itu sendiri...

Jadi... dalam keadaan sekarang nih... memang payah kalu takder point yang sama untuk bersatu... kena la ader satu persamaan diantara dua parti yang makin hari makin menunjukkan tembelang mereka sendiri... UMNO dengan UMNOnyer cara... PAS dengan PASnyer cara....

Samer jer dua-dua puak nih... Jumud... predictable...

Jadi... terbaik la kalu dua-dua parti nih bersama-sama bergabung .... demi kelangsungan ketuanan Melayu... Hahaha.... geng serban pon boleh gak bawak idea nih.... demi kepentingan ketuanan Melayu...

Sebab itulah gua cadangkan supaya ditubuhkan satu parti baru... parti kolaborasi antara UMNO dan PAS..... terbaek lah.... Hahaha

Jadilah ianya sebagai.


Hahaha.... lawak siot.... bersatu kerana telefon henset.... Hahaha... cikai betul la...

1 comment:

  1. kes kat lu yat tu memang padam muka pun
    bodo dah tau tempat tu banyak hantu pi lagi nak cari pasai
    yang atas duk seronok yang pecacai duk mengamok tak tentu pasai
    itu melayu jenis bodoooo

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja