Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 July 2015

Statement Paling Lawak

Bhai/DeeDee semua...

Sebab itulah rakyat Malaysia selalu kata ader pegawai besar dalam KPDNKK yang makan rasuah tahan dewa "Jalan Duta" ... Mana taknyer... Bukan setakat dedahkan tarikh dan masa operasi yang nak dibuat oleh KPDNKK... Tapi... Siap lokasi pon diberitahu.... Hahaha... Berapa sen masuk sebulan la wei.... Hahaha ... Taiko mana yang sponsor nih,.. Hahaha... Baek punya payung...

Sampaikan boleh plak geng buat kerja haram nih mintak nyawa sekejap untuk peluang nak sorokkan semua barang tiruan yang diorang stokkan dalam tempat diorang... Gua tak percaya statement paling bodoh nih takder agenda dibelakangnya,... Hahaha... Tipu lah kalo takder agenda...

Sebab ini semua sekadar nak cover line jer....

Gua bukan nak tuduh mender aaa... Tapi benda nih aderlah "open secret"... Semua orang dah tahu... Memang semua orang tahu... Hahaha

 

2 comments:

  1. Menteri-menteri Malaysia amat BANGANG sebab boss mereka MAHABANGANG. Janji duit ada masyuk..ada masuk....ada masyuk...bagi kat bini sikit....hantar ke luar sikit.....Aku malu sewaktu di luar negara. Mereka tanya negara aku, aku bagi tahu aku dari Malaysia. Mereka menjawab, MALAYSIA NEGARA SCANDAL..PM MALAYSIA BAPA SCANDAL dan aku rakyat Malaysia digelar PENYOKONG SCANDAL...Cuba anda baca laporan akhbar/media luar negara....

    ReplyDelete
  2. ni la antara menteri yg bleh digelar sbaga "keparat" !!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja