Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 July 2015

Pandai Pula SKMM Buat Kerja

Bhai/DeeDee semua..

Selamat Hari Raya Aidilfitri... Hahaha... 

Oh yer.. Laman Portal Sarawak Report SKMM dah block... Pandai pula SKMM buat kerja ye..  Hahaha... Biler plak la nak dapat tengok SKMM block laman web dan portal berunsur lucah nih... Laman web PENTHOUSE dan PLAYBOY senang jer boleh diakses .... Takkan la SKMM tak tahu address URL laman lucah nih? Hahaha

Lawak siot la...





3 comments:

  1. Laman lucah tak blh block bro... nanti dlm parlimen derang nak tgk apa lagi... takkan main angry bird jek.. boring aaaa bro...

    ReplyDelete
  2. Sebabnya SR mendedahkan segala penyelewengan duit rakyat oleh pasangan pencuri terbesar di abad ini maka kenalah sekat.Kalau tak macamana nak curi lagi.

    ReplyDelete
  3. sekat yang banyak isi maksiat jangan sekat yang banyak ada maklumat
    betoi ka tarak betoi ke siasat la
    hidup kalau setakat jadi pecacacai apalah nilainya sebagai seorang insan

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja