Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 July 2015

Sumpah Saya Tak Kenal Dia

Bhai/DeeDee semua...

Hehehe..... ader orang tue kan... siap bersumpah.... Wallahi, Wabillahi, Watallahi, sebab tak kenal mamat nih.... Hahaha... tapi takper... kalo dier tak kenal mamat nih... maybe bini dier kenal... atau anak lelaki dier kenal... atau anak perempuan tiri dier kenal.... Hahaha ... Takkan la takder sorang pon yang kenal mamat paling kiri tue... Hahaha

Yang pasti mesti ader orang yang kenal.... Tak gitue aaa olamak "Pantai Sentral Park"?? Hahaha



Satu gambar percutian yang menarik tersebar hari ini. Taek Jho Low, Prince Turki, Najib Razak, Rosmah Mansor, anak lelaki Nor Ashman, Tarek Obaid, anak perempuan Nooryana Najwa. Tarikh: August 2009.

Berkaitan : Apa komen Gabenor Bank Negara Malaysia?

5 comments:

  1. Yob C++

    Blog SR dah dapat code 503.

    ReplyDelete
  2. tapi hadi dan haron din amat wala dengan najib...pelik2 ulamak pas nih....

    ReplyDelete
  3. Jangan lupa wahai umat Islam, akhir zaman nanti ada ULAMA YANG MENJUAL AGAMANYA ! Ini dianggap ulama sebenarnya tidak. Mereka ini adalah PEROSAK AGAMA. Mereka adalah PEROMPAK yang berpakaian seperti ULAMA. Merekalah juga yang merosakkan PAS !

    ReplyDelete
  4. Itu bukan Jho Low la. Muka sama dan secara kebetulan nama pun sama. Cuma nama mamat kat gambar ni ialah Jho Taik Low.

    ReplyDelete
  5. itu hari pun sumpah tk kenal tantuya

    lepas ni jgn pula ckp tk kenal rosmah..... kena C4 la jawabnya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja