Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 July 2015

Mokhtar Senik Belasah Saari Sungip?

Bhai/DeeDee semua....

Ini satu lawak nih.... Lu orang bayangkan la.... bekas tahanan ISA berkaitan jenayah boleh plak nak sound bekas tahanan ISA berkaitan politik.... Giler aaa... nampak sangat la samseng tak ketahuan.... Hahaha...

Siap kutuk Saari Sungip baru ja masuk PAS jangan nak buat berlagak hero... Hahaha

Samseng sungguh la si Mokhtar Senik nih sampai belasah Saari Sungip secara maya... secara kat FB jer.... Hahaha

Macam la orang tak kenal siapa Mokhtar Senik nih.... Berbanding Saari Sungip yang terkenal dengan ketegasannya menentang kezaliman dan penindasan oleh UMNO/BN sejak sekian lama... kena tahan dan merengkok dalam tahanan lagi lama..... dan kekal istiqamah dalam perjuangan ini....

Tak macam Mokhtar Senik yang ditahan bawah ISA ... sebagai tahanan kes jenayah... yang lepas tue belot kat kengkawan dier untuk selamatkan diri dier.... siap bawak pelari anak perempuan orang lagi... ader hati mau sembang deras pasai perjuangan politik...

Podah la wei...


7 comments:

  1. Salam C++

    Dulu, kini dan selamanya. Yang kekal dalam parti lebai akan terus dibodohkan.

    Sendiri mau ingat maaa...

    ReplyDelete
  2. Inilah ularmak yang dikenali kawan mati kerana nak menegakkan maruah diri tapi manusia ini lari untuk menyelamatkan diri inilah yang dikatakan pepatah melepaskan anjing tersepit sesudah terlepas gigit tuan sendiri.

    ReplyDelete
  3. Saari dah tahu bahawa buah Pas tak bolih makan langsung ,dahlah busuk ,berulat pula,keras,masak terlalu lama ,nampak kat kulit luar cantik aje mkat dalam? ada ular,ada hadi ada haron ,ada nik tak amar.ada macam2,.jadi Saaari dah tak selera,buah tu pada mulanya cantik dan manis tetapi sekarng busuk dan hanyir,jadi Saari nak cuba bah yang baru ,cuma sang ular je yang kata beracun .memnag buah ini adalah racun untuk ular,hadi.haronnik tak amar .banayak lagilah yang ada di pokok Pas.Saari akan jaga Pokok GHB dan insyallah buatnya akan ranuk .manis.berselera untuk dimakan oleh semua bangsa ,sorry snake ye.

    ReplyDelete
  4. Tar Snake, kau peminat setia siri Hawaii Five 0, Selasa 12 tgh malam ke?... kau kenal tak Grace Park?

    ReplyDelete
  5. Tu jenis Lebai mulut longkang...
    Lagi busuk la PAS mempunyai lebai2 yg macam ni

    ReplyDelete
  6. senik senik mcmlah kau sorang berjuang nk dpt pahala... haya sebb kau masuk parti nama islam

    apa org lain buat keje berjuang tk dpt pahala sebb nama parti tk islam ke? itu saja sebabnya?

    sedangkan membuang batu ditgh jalan itu pun pahala.

    perasan betul la senik ni

    ReplyDelete
  7. Lol snake penor ni..anak lu camana...cucu sihat...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja