Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

26 July 2015

Mursyidul Am PAS Buat Kerja Gila

Bhai/DeeDee semua...

Hari nih kecoh dalam media sosial yang katanyer Utusan Malaysia ader carry cerita yang Mursyidul Am PAS buat kerja gila... Aper daaa... Siap katanya PAS bersedia untuk putuskan hubungan dengan PKR bila-bila masa....

Wei ... jangan la buat kerja bangang.... nanti tak pasai-pasai la anak menantu takder kerja.... terpaksa la hilang jawatan dan kerja... elaun dan gaji ribu riban tue saper nak kasik... Payah la lepas nih nak mempergunakan status untuk kerja-kerja parti dan peribadi...

Adoyai... penat lar bhai...

Lu ingat duit dan kerja senang nak carik ker sekarang nih... Agak-agak la nak bagi cadangang sekali pun... Kalo kena batang hidung sendiri camana... Takkan nak idup ngan air jampi ja.... Huh.....

Oh yer... satu hal la.... yang kepoh bagai nih pasai aper.... gua dengar dulu ader orang tue lari terkencing-kencing kena sergah ngan antu jin.... Hahaha.... biaq betul....

Hahaha

5 comments:

  1. bhai.....income dari air jampi ngan halau jin lagi masyuk la dari keja makan gaji......siap x payah bayar income tax lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Income air jampi ngan halau jin tu termasuk GST tak?

      Delete
  2. akhlak umno......

    ReplyDelete
  3. Inila puak2 bebal lg jahil..ustaz haron din xlekang zikrullah..Kau surah alfatihah pun baca salah..berpaut la pd ulamak pd akhir zaman ini..jgn ikut syaitan manusia.

    ReplyDelete
  4. berapa korang byr utk air jampi tu??? kalau korang bayar nampaknya korang yg bodoh... air jampi biasa orang bagi free je.. kalau nak sedekah kat pengubat tu, diorang terima je..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja