Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 April 2012

Ahli MCA Dapat Wang POS RM100?

Biar betul nih.... gua hari nih terserempak ngan ramai ahli MCA kat Pejabat POS Gambang.. tetiap sorang bawak satu sampul surat warna Peach... ader tertera surat berlogo MCA dalam tulisan Cina... haram gua tak reti nak baca.... hahaha...

Yang best tue.. terselit samer dalam surat tue Wang POS bernilai RM100 ... pergh...

Aper citer sebenar nih... Takkan join Parti MCA pon ader dividen... macam MLM la pulak ader overriding dan upline passive income... hehehe.. Biar betul MCA nih...

Ini duit aper sebenarnya aaa.... sori.. tabley nak upload gambor... henpon gua cap ayam... kalu sempat esok ka malam nih ka gua try transferkan gambor tue... okeh.. tunggu sambungannyer yer...

Kalu lu ader kengkawan MCA .. cuba try tanya skit.. duit aper RM100 dalam bentuk Wang POS tue... hehehehe... yang lagi best tue.. semua yang dapat tue aderlah orang tua...

Mmmm.... saper yang sponsor aaa duit tue... hehehe

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja