Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 April 2012

Siapa Yang Mulakan Provokasi Bersih 3.0

Bhai... Gua ader kat Dataran Merdeka tadi.... Dari aper yang gua perhatikan...
Memang dua-dua pihak ader buat provokasi...

Cuma kalu PDRM tak lepaskan tear gas kat kawasan "confined area" kekecohan takkan jadi...

Masalahnyer kawasan confined area dekat Masjid Jamek tue ramai orang tua, perempuan dan kanak-kanak berlindung....

Lepas tue ader plak anggota Polis yang jenis yang cepat baran....

Kasualti tadi.... Sorang makcik agak nazak sebab kena tear gas... Dantiga orang pemuda cina dan melayu cedera pasai kena langgar dengan kereta pegawai penyiasat polis....

Polis yang langgar tue teruk gak kena belasah dengan orang ramai yang marah....

Polis tue terbabas pasai kereta dier kena baling ngan botol air mineral.... Hahaha... Buat malu betul la... Macam itu punya provokasi boleh terbabas driving.... Mana dier amik lesen aaa...

Gambar semua esok la gua publish.... Hahaha

1 comment:

  1. Bhai..pasai 6 orang yg cuba rempuh dan angkat kawat tu dan terus lari ke belakang trak FRU ada tak rakam?


    - aku tak nampak hang kat mana, cuba intai, tak nampak2..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja