Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 April 2012

BERSIH 3.0 : Nak Tipu Pun Berpadalah

Hahahaha... kalu berita macam nih dibaca oleh orang yang takder kat tempat kejadian... mungkinlah orang akan anggukkan sahaja cerita nih...

Baca Sini : Pengsan Direjam

Tapi... bhai... gua dan beberapa rakan media lain ader kat sini.. dan kami tau dan kami kenal siapa yang drive kereta WAJA PDRM tue...  kalu nak kata tak sedar diri masa kejadian.... macam mana pulak dier boleh bagi penumbuk dan penerajang kat orang ramai yang menyerbu ke kereta tue.. hahaha... oh yer... mana dier helmet "Apollo" dier... hahaha

Untuk pengetahuan.. gua dah tengok gambar dua orang nih yang dipaparkan oleh Media Pencacai UMNO/BN .. dan seperti yang gua sangkakan... bukan orang yang sama ditempat kejadian... hahaha...

Muka pon tarak sama boleh cerita yang dier kena belasah... hahaha... nak tipu pun berpadalah wei...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja