Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 April 2012

Anggota PDRM Warga Asing?

Pergh.. biar betul.... yang ini gua tak tahan nak gelak tiga empat kali... mana taknyer...


Mamat nih muka macam hero hindustan... plak tue cakap ngan anggota lain PDRM yang berpakaian seragam siap "speaking" lagi.. kawan dier yang kat belakang tue... muka macam mamat Indon ... cakap pon slang ader macam pendatang asing... takder bunyi dan style orang Malaysia..

Yang kawan dier tue ader malu-malu skit.. dier gulungkan baju hijau flourecent PDRM dier dalam tuala warna coklat... hahaha....

Gua ader tanya geng-geng India sebelah gua masa tue... ini mana punya orang nih... Diorang kata.. takder gaya pon orang Malaysia... diorang kata ...orang Malaysia.. walaupun India ker Cina ker.. style dier kiter mesti boleh baca ... stendet orang Malaysia dah biasa kiter kenal...

Kalu warga asing jer yang style dan stendet dier lain skit... hahaha ...

So.. kalu ader sesapa yang kenal mamat nih.. tau nombor anggota dier.. dan tau kat mana dier bertugas... sila pass kat gua information tue... hahaha...

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja