Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 April 2012

Mentaliti Bangang Orang UMNO

Semalam gua lepak ngan puak-puak UMNO.... Sajer jer nak tau aper agenda puak-puak UMNO nih..

Ader sorang tue dok kutuk PAS bekerjasama ngan DAP... Dier kata PAS dah cukup kuat dah.. Jadi sepatutnya dah boleh bergerak sendiri... Tak perlu pon bergabung ngan DAP....

Gua gelak jer kat dier...

Pastue gua amik peluang tibai dier plak... Gua kata yer betul.. PAS memang dah kuat dah... Memang patut PAS gerak sendirik.... Yang tak kuat cuma UMNO jer... Pasai tue la UMNO perlukan sokongan MCA, MIC, PPP dan lain-lain ....

Sebab UMNO tak kuat sebab banyak sangat geng kari dalam UMNO... Hahaha... Gua gelak besar kat mamat tue... Geng- geng dier semua tak terkata aper... Hahaha ... Kantoi...

So.... Sohih la UMNO memang tak kuat... Pasai tue la terpaksa menumpang bawah ketiak MCA dan MIC... Hahaha

3 comments:

  1. Smalam borak ngan makcik aku. Dia dulu biru jugak larr.... tapi skrg dah terbuka mata.... aku ckp orang UMNO sibuk suh Melayu bersatu tapi suruh bubar UMNO bersatu dalam PAS tak nak lah pulak. PAS tu Melayu dan Islam lagi... apa masalah? Masalah KUASA.... Dia pun ngangguk.... he he he... Auta boley larr puak UMNO nih.... Kalau UMNO bubar dan semua masuk PAS, lepas tu PAS stand alone bukan dengan PR boleh menang tak? Kalau Allah izin tapi kalau tak izin, kalah jugak....

    ReplyDelete
  2. kari? fuhhh berasap wa dengar spesis kari ni.

    ReplyDelete
  3. puak kari membanyakan ahli UMNOOOO.
    Kari o kari sekali sekali kena papedom

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja