Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 April 2012

Siapa Sabotaj Najib Razak?

Bhai... gua nak tanya lu nih ....

Siapa sebenarnya yang sabotaj Najib Razak nih.... pelik aaa gua... Najib Razak dok promo giler-giler 1Malaysia dan toleransi antara kaum... tapi dalam pada tue... ramai yang dalam BN yang dok bercanggah idea dengan Najib Razak nih.... diorang nih nak sabotaj Najib Razak ker?

Siapa dalang sabotaj Najib Razak nih aaa.... Takkan la Muhyiddin Yassin... berani ker Muhyiddin Yassin nih... karang tak pasai-pasai tak merasa duduk kat kerusi PM ... hahaha

Atau ader kumpulan lain yang memang plan kan untuk melaga-lagakan Najib Razak dengan Muhyiddin Yassin... hehehe... takkan Zahid Hamidi yang punya angkara.... takkan la Shafie Apdal yang punya agenda nih.. hehehe

Atau ..... maybe la Hassan Ali yang punya agenda nih... Hassan Ali kan ker ketua geng tiga line (tiga line putih kat dahi.. hahaha) ... Hassan Ali kan ker lebih Melayu dari orang Melayu..

Hassan Ali kan ker anti Cina dan India... hahaha... gua tak tau la macam mana kalu semua orang Cina dan India (peniaga) boikot takmo jual @ supply barang ngan Hassan Ali... hahaha... mau terbongkang mati  ibrahim ali  katak lah Hassan Ali nih... hahaha

Kalu semua taknak mengaku depa sabotaj Najib Razak... sure dalangnya tak lain tak bukan ratu sanggul Rosmah Mansor ... hahaha

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja