Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 November 2015

Ahli Parlimen PAS Berkecuali?

Bhai/DeeDee semua...

Elok sangatlah Ahli Parlimen PAS berkecuali... senang skit urusan kita nak kenal pasti perangai, sikap dan hala tuju Ahli Parlimen PAS nih...

Ini maknanyer... lepas nih... kepada rakyat yang prihatin dengan masalah negara... kepada rakyat yang celik politik.... kepada rakyat yang mahu lihat negara ini ditadbir dengan bagus dan cekap serta bebas ketirisan.... aderlah bagus untuk tidak lagi mengundi nama-nama yang ader dalam list dibawah nih...

Buang masa jer undi...  banyak tido dari berfungsi... banyak ponteng dari hadir... banyak sembang dari berhujah....  buang masa jer... Kasi cantas jer nama-nama dibawah nih... Hahaha ... Cantas sekali dengan yang kaki ponteng tue... Hahaha

Kalo lu orang kekalkan lagi mangkuk-mangkuk ayun nih... memang la lu orang bebal tak dapat dah nak tolong... Hahaha

Ader paham ka??




3 comments:

  1. oit bhai?

    lu pun dah jadi ularmak ke? main cai cai nih..

    unfunfairlah cam ni..

    bila pas guna cai lu org kutuk... skrg lu plak nak cai...

    ReplyDelete
  2. Mmg menyampak tengok kelaku PAS ni. Mmg aku tak pangkah dah lebai2 PAS ni

    ReplyDelete
  3. dah kata pakatan baru pembangkang tu Pakatan Harapan..celah mana puak PASS ni nak bangkang??? sejak bila PASS masuk PH? kah kah kah...ambik ubat baeeekkkk punyerrr...

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja