Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 November 2015

Elok Sangatlah Tu.

Bhai/DeeDee semua...

Nampaknya makin hari PAS dan makin masuk perangkap UMNO... Hanya kerana sentimen Melayu... dan sentimen kononnya memperjuangkan Islam, PAS makin terperangkap... Kesian sungguh lar... Hahaha... Ditegur depa marah.... Nasihat tak jalan...

Aper nak jadi la...

Tunggu masa sikit hari jer lagi PAS akan jadi tidak relevan dengan suasana politik Malaysia... PAS akan menjadi parti yang tidak dipercayai oleh orang muda... Dan kalau ader pon yang percaya... Itu semua jenis yang tidak tengok politik dari sudut bawah tempurung,.., hahaha

Hancuss.. Logo dibawah nih gua rembat dari FB penyokong UMNO dan penyokong PAS... hahaha... Lawak siot...


1 comment:

  1. mana ada satu bangsa satu agama
    dari zaman Nabi lagi mana ada yang ada
    satu bangsa macam macam ikutan

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja