Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 November 2015

Kegilaan Apakah Ini?

Bhai/DeeDee semua...

Ini statement gila... Mana tak gila.. Ader ker patut Azmin Ali buat statement camnie... Kenaikan tarif air tidak akan membebankan pengguna... Hahaha... Giler aper tak membebankan kalu ader kenaikan... Lain la kalau ader penurunan... Hahaha... Itulah.., selalu sangat kata bongok kat UMNO.. Last-last skali bongok tue terkena kat PKR gak balik... Hahaha

Patutnya biler ambil alih SPLASH... Dapat la rakyat Selangor merasa bebas dari cengkaman kroni UMNO... ini tidak.. Kena pow dan kena ketuk lagie.. Hahaha... Kesian la...

Dengan adanya dana lebihan sampai RM3 billion itu hari.. Takkan la mau pow rakyat lagi kot.... Huh... Azmin... Azmin... Aper nak jadi la lu nih... Tau la Hadi Awang dok bekap lu... Hahaha... Itupon sebab lu dah janji nak selamatkan anak memantu dia... Hahaha... Nak kasik kerja pada menantu Hadi Awang tu,,. Hahahaa

Failed la,.. Kegilaan apakah ini?


3 comments:

  1. dia beri bonus pd kakitangan kerajaan negeri dan ambil balik dari kenaikan tariff air. dia kecoh nak naikan dr dulu lg kononnya orgramai guna buat cuci kereta, siram bunga dsb.

    habis nak suruh cuci kereta siram bunga dgn air longkang?

    adun2 mp2 tu semua kos hidup percuma sbb dah bundle dlm gaji elaun dia yg RAKYAT TANGGUNG!

    yg ponteng sidang pun dpt gaji elaun penuh. yg jadi tunggul pun sama. pastu RAKYAT KENA TANGGUNG pencen buta dia tu sampai dia mati.

    ReplyDelete
  2. Hahaha...dua dua kaliamput...yang kena naya tetap dan barang tentu rakyat marhaen...dah sistem mcm tu ..redho je lah

    ReplyDelete
  3. ketahian apakah ini...air kotor berlumpur berpasir nak naikkan rate lagi ke??? aku dah dua minggu tekanan air rendah nak mampus...hanya ada air direct, jadi kena mengangkut air dari sinki ke toilet dan mesin basuh..tangan aku dah sakit ni..ringan je nak menampor orang...ggrrrr...

    bila upah indon cuci tangki dan buat bypass, kena RM350...buleh claim kat Wak Jemin ke???bila check, tangki kotor dan berpasir berlumpur...bila tanggalkan pili air, banyak lumpur dan pasir dalam tu..wak jemin ni memang nak hayat jadi MB pendek ke???

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja