Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

14 September 2021

Apa Guna Buat PRU?

Bhai/DeeDee semua...

Satu jer.... Apa guna buat PRU (Pilihan Raya Umum) kalu semua urusan boleh dibuat kat meja perundingan... dan semua jawatan serta kerusi boleh ditentukan dengan MOU dan perjanjian... 

Apa gunanya buat PRU15 .... takder guna...

Buang masa dan buang duit ringgit jer.... sebab dan boleh deal semua semeja... deal semua atas kertas persefahaman... kertas perjanjian... kertas perundingan.... Adoilah...

Jahanam aaa demokrasi di Malaysia kalu camnie..

Ader kerajaan lemah ... ader pembangkang bangang.... adoilah.... naya pak karim...



2 comments:

  1. X de single party yg boleh win more than 112 kita kena live with such instances. Zaman bn 2/3 majority dah gone. Ni nk bagi phm umno yg tok tok msia perlu kan jajaran politik yg baru...

    ReplyDelete
  2. Mou utk apa?

    Utk sama2 memikir ttg kelangsungan hidup rakyat dan negara pasca pandemik. Membangkang...tetap diteruskan jika patut.

    Rakyat dah cukup bosan dgn gelagat badut2 dalam dewan parlimen. Rakyat nak semua badut2 ikhlas memikir nasib rakyat sama ada pn atau ph.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1