Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

10 September 2021

Kes Ini Lawak

Bhai/DeeDee semua...

Kes ini lawak... sungguh la.... sebab pada tarikh kejadian (katanya berlaku) .. umur saspek adalah 70 tahun....  Ini level warga tua.... kederat pun dah kureng....   dan umur mangsa adalah 25 tahun ... mangsa yang muda belia lagi... tenaga kederat pun kuat...

Errr....

Macam mana boleh si mangsa tabley nak lawan si saspek? Adoilah... takkan la lemah sangat si mangsa tue... Hahahaha

Gua bukan nak sokong sesapa... tapi kalu mangsa umur camtue... patut boleh belasah lumat ja si tua bangka.... aper susah.... adoilah.... awat la lemah sangat.... Hahaha



3 comments:

  1. Tak lawak kalau faham tafsiran undang2 apa itu serangan seksual.
    Apa ko ingat mcm perogol brutal ka.haha

    ReplyDelete
  2. Aruah Kapal Sink kateee.. bukan aku kateeee... suka sama suka.. atau rela dalam paksa atau paksa ter rela... kikikiki..

    tapi ada kiteee org kisahh.. cmner bole terbang cmner kisah 4 cm tuee dan DNA dan CCTV tak jawab nyorok kat bontot lawyer nyerrr....

    ReplyDelete
  3. Mengikut undang syariah, tiada kes tanpa saksi. Tapi oleh kerana nak poltikkan kes, semua boleh jadi.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1