Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

26 September 2021

Bodohnya At-Takiri

Bhai/DeeDee semua...

Khairuddin At-Takiri nih katanya dulu buat PhD dalam subjek Sejarah.... tapi kenapa la bodo sangat aaa??

Maharaja China bijak... buat perjanjian pajakan 100 tahun ja... Sultan Melayu bodoh... buat perjanjian "selagi ada bulan dan matahari" .... jadi Takiri ni patut jangan marah la... hahaha..... berani ka Takiri nih nak marah Sultan?

Gua cakap nih pasai fakta sejarah... nak buat camana... dah mudah sangat kena tipu dan tak beragak biler berdepan dengan duit... adoilah...


6 comments:

  1. Bukan semua yang menganggap dan mengelar dirinya ustaz tu betul betul pandai...kebanyakannya bodo piang...kalau 50 tahun dulu dia kata orang yang mengamalkan undang undang penjajah tu kapiaq, sekarang ni dia dah dalam group yang megamalkan undang undang penjajah yang dia kata jadi kapiaq tu...habis dimana cerdiknya...

    ReplyDelete
  2. Tak bawa janda Naik kereta ker. Pastu tipu. Pastu kantoi. Penunggang agama tersohor. Sangap bro.. sangap bro. Hujan2 ni sangap

    ReplyDelete
  3. Aku ni, orang2 yg dipanggil ustaz, nak2 dari parti yg ngaku islam, samoai bila pun aku tak pecaya. Aku dah sedar sekarang. Kalau dulu, nak komen pasal ustaz pun tak berapa berani. Takut masuk nneraka. Bila kena penangan so called ustaz@ulamak kat batang hidung sendiri, insaf aku. Dpt petunjuk la aku ni....

    ReplyDelete
  4. Sebelum merdeka Kelantan negeri berdaulat dibawah pengaruh inggeris, patani negeri berdaulat dibawah pengaruh siam, rakyat Kelantan dan patani adalah satu, sentiasa berhubung tanpa mempedulikan soal pemerintah, apabila merdeka rakyat Kelantan dan patani telah tersekat oleh sempadan negara, begitu juga dengan pulau pinang dan kedah dianggap satu entiti yang sama oleh rakyat, apabila merdeka, pulau pinang dan kedah setaraf. Tiada tuntutan boleh dibuat selepas merdeka kerana semua negeri sama taraf dan apa tuntutan tak boleh dibuat seperti perlantikan sultan walaupun pada dasarnya sultan sekarang adalah sultan lantikan British bukan pewaris dan keturunan sah

    ReplyDelete
  5. Ustaz klau bergabung dgn pakar bidang lain pasti hebat.

    Tapi klau ustaz semata2... hebat bab agama saja. Itupun x ramai.

    ReplyDelete
  6. SEKARANG, KALAU TIDAK BANGANG, BUKANLAH PAS NAMANYA.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1