Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

28 September 2021

Sikit Ja Tu

Bhai/DeeDee semua...

Bhai… lu kena paham… itu RM30 juta punya projek adalah untuk kasik kroni-kroni punya survival… bisnes dah koyak… bini ramai… belum masuk nak entertainment (belanja skandal lagi) dan vellfire merc bagai…

Hahaha…



1 comment:

  1. Taliban tak bagi selphie kikikiki..!!

    Nnpk mudah tapi kali ni Taliban bole kantoi.. kikiki

    Tak suma iman Taliban tebal macam serban dan janggut depa..

    Taliban mme terror masa medan perang dengan medan napsu ni rasa rasa Taliban kantoi banyak... kikiki

    Tunggu dan lihat bila Taliban naik Roll Roice dan Porshe tak lama dah tuuu... kat sini pun sama juga jangan di sangka air yang tenang suci lagi menyucikan ada buaya tembaga tunggu mangsa nak ngapp dalam air tuhh...

    cukup cukup lah nak nilai orang itu ini... udah udah lah tuhhh tobat lahomm....!!

    kikikiki...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1