Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

05 September 2021

Padang Mahsyar

Bhai/DeeDee semua...

Mula-mula bercerita pasai perang akhir zaman ... politik dan pencarian Imam Mahdi tue gua boleh baca dan relaks lagi....

Tapi...

Tapi bila dah masuk bab Padang Mahsyar... pasai pengalaman melihat Syurga dan Negara.... pasai dah round-round Syurga dan Negara.... dan dah berbicara dengan Malaikat..... pada gua itu sudah mengarut... Itu sudah level lain gam Dunlop nyer... maybe dah terlebih Gam cap senapang ditambah dengan cokoroi... Hahaha...

Adoilah.... Syaitan pon tak berani nak sembang bab Padang Mahsyar ...  giler ka apa... huhuhu....



1 comment:

  1. kat dunia ramai orang berebut nak jadi pm
    kat akhirat nanti ramai jugak orang takut pm
    di pm la semau kita akan dibicara

    Dan (pada hari itu) kamu lihat tiap-tiap umat berlutut.
    Tiap-tiap umat dipanggil untuk (melihat) buku catatan amalnya.
    Pada hari itu kamu diberi balasan terhadap apa yang telah kamu kerjakan.

    cilakalah kita jika dapat buku amal dari kiri atau belakang

    ajaran sesat orang lain nampak
    sendiri punya hal tak nampak ka
    Allah dah perintah buat hukum jinayah islam
    ada ynag pi ubah buat lain
    itu bukan ajaran sesat ka???
    saja tanya

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1