Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...
Get Your FREE Helium Hotspot

03 September 2021

PMYT - Perjalanan Mimpi Yang Terakhir

Bhai/DeeDee semua...

Gua ader diberitahu beberapa minggu sudah berkenaan dengan PMYT - Perjalanan Mimpi Yang Terakhir nih.... ader video... ader YouTube... ader FB pages dan ader Whatsapp dan Telegram Group.. ramai la pulak yang join, subscribe dan follow...

Hahaha...

Gua tengok, dengar dan amik pot ja... macam biasa la... layan jer.... mula-mula tu okeh la lagi.... masuk bab perang... bom nuklear... dan sebagainya ... gua dah rasa pelik dan gelak.... dan kemuncaknya adalah apabila Sittah Annur nih citer pasai keadaan Padang Mahsyar, pasai keadaan Syurga... pasai keadaan Neraka... pasai Malaikat... 

Maka....

Itu semua gua klasifikasikan sebagai mengarut dan berpotensi membawa kepada kesesatan.... huhuhuh.... bahaya ooo... dan sekarang Sittah Annur dah kena soalsiasat oleh PDRM.... pada gua ini perlu...  bukan setakat PDRM, SB tapi jugak dengan JAKIM...

Kena siasat ... kalu perlu cantas... cantas la awal.. sebelum masalah jadi lagi besar.



1 comment:

  1. Surat terbuka pada Brother Anwar Bin Ibrahim sebagai Presiden PKR.

    Bijaknya Selangor.. Nilai Tanah RM1Billion, Premium RM320 Juta

    Friday, September 03, 2021

    Kerajaan Selangor mungkin berdepan kerugian sekurang-kurangnya RM700 juta disebabkan tindakan memindahkan hampir 530 hektar hutan simpan kepada pemaju swasta.

    Pemindahan pemilikan hutan simpan di Kuala Langat yang pertama kali diluluskan exco tahun lalu tidak melalui proses tender terbuka.

    Pada mulanya, kerajaan negeri memberikan tanah tersebut kepada syarikat milik kerajaan, tetapi menukar keputusan untuk memberikan kepada Titian Jutaria Sdn Bhd

    Syarikat itu diperbadankan pada akhir 2018 dengan modal berbayar RM100,000.

    Elok Brother beri pencerahan dan tindakan pada kerajaan PKR di Selangor ini.

    Kan brother bakal PM Malaysia.

    Rakyat menunggu jawapan yang tuntas, eerr errmm 'convincing' dan eerr 'formidable' but eer eermm eer 'no numbers' dari Anwar bakal PM Malaysia.


    #nakulangggka

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Popular Posts

YouTube CipanTapirTenuk

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1