Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 October 2014

Happy Birthday


Happy Birthday ...

6 comments:

  1. Salam Bro,

    Lepas sambut bird day bleh resign kot....

    ReplyDelete
  2. ;) ... dalam sungguh makna tu ! haha

    ReplyDelete
  3. hepi bedei. CHEERS!!!
    sambut bedei kat luar negara?
    ponteng parlimen sbb nak hadiri sidang parlimen di westminster?
    tolong mufti keluarkan fatwa hukum halal haram gaji elaun ahli parlimen yang sengaja tidak hadiri sidang parlimen kerana ada agenda sendiri.

    ReplyDelete
  4. AUDIT
    Boleh ke buat AUDIT

    Sblum PRU2008
    sblum isu2 UG meletop
    sblum drama2 AUTA pilkuda
    sblum SETAN umporno bg "umpan"

    cer...cer SIASAT tengok, itu Aji ada ker SELALU gi LONDON sblum PRU2008??

    DAN
    Smenjak "umpan" GELAP ditelan ikan
    Smenjak auta-FITNAH-khianat jd MAINAN
    Smenjak DRAMA AUTA pilkuda LARIS dpasaran..
    Slps siAYAM dpt "umpan" gadang di PERANSANG..
    Apb ada yg jd BARUA...sggup sokong bontot Khalid ibrahhim..

    TAHUN nii 2014 jer,, dah brp kali itu Aji ulangalik ulangalik ulanggalik gi Turki LONDON??
    Setiap kali pergi BUKAN nya sorang2 berdua bertiga..DAN ber..'POUND' tuu?????
    coba bandingkan dgn bik-Mama..sape yg lg lebih GLAMOUR???

    Soalnya...mana datang DUIT?????
    mana datang itu DUIT??????
    dr mana itu DUIT??????

    hu huh huh...HUDUD HUDUD HUDUD....Takbirrrr!!!!!?

    Sape yg WAJIB dihudud(POTONG) tangan & kaki nya sekali, ddlm kes ini??????
    TAK perlu tanya kpd yg Morsyidoll...sbb dah seNAKHODA mnjd MuuSHIIIThole!!!????
    sume dah buta..tolol bahallol,,dah jd goblok segoblok2nya mcm toyol!!????

    sape2 yg maseh TAK faham & TAK nampak???
    lu wworang memang fuck'eh2 sgt walaq!?

    ....aappy BAD-day!?

    ReplyDelete
  5. Gua minta makhluk hadi awang ni sedar dan bertaubatlah sebelum death day

    Fread

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja