Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 October 2014

Lepak Santai Cawangan E

Bhai/DeeDee semua...

Raya Qurban nih Bos besar kat Agensi ader buat kambing bakar... Dan gua ader pi join skali... Cukup ramai geng-geng dari Agensi dan Cawangan E yang lepak skali... Semua kaki makan kambing... Tak serik-serik ader yang slalu kena darah tinggi dan gout.... Hahaha

Borak-borak sambil pekena Nasi Arab Hadhramawt dan kambing bakar ... Skali ader roti garlic cicah sos dimakan ngan kambing bakar... Sedap oooo...

Masa santai tue gua ader la ngusik kengkawan dari Cawangan E (terutama yang handle Counter Terrorist - E8M) pasai kes Zahid Hamidi kata dier kenal semua ketua kongsi gelap... Hahaha.... Diorang siap kata... Itu Zahid Hamidi mamat blur.... Report bukan mau baca detail... Hahaha... Lawak siot...

Gua tanya diorang aaa... Aper citer bebudak yang join ISIS dan ISIL... Kengkawan E8M sembang kata ISIS dan ISIL tue brand jer... Tapi ader lagi yang lebih sinister... Hahaha... Gua usik diorang bahawa Al Maunah la lagi sinister kan.... Hahaha... Diorang kata Al Maunah tue mainan Mahathir ja... Al Maunah tue cuma jelmaan dalam kapla Mahathir ja yang kononnya merbahaya... Diorang siap kutuk gua dengan sindiran "macam la lu tak tau citer sebenarnya..... laporan kan ader" ... Siap sindir dan peringatkan gua tentang watak "pencari @ peraih durian" yang wataknya diujudkan kejap pastue terus diilangkan.... Hahaha

Gua gelak ja pasai gua ader tau itu cerita... Kertas putih dan report pon yang setebal 4 inci tue pon gua dah abis khatam.... Hahaha

Gua cuba tanya diorang berapa banyak tuntutan bayaran tebusan Zakia Alep yang kena culik dek gengster Pinoy tue... Ader member dari E3M kata dulu masa kes mula-mula culik warga China... Harga tak cecah 3 juta... La nih Zakia Alep diorang mintak lebih 25 juta.... Mana boleh simply kasik bhai...

Sapa nak bayar... 

Bebudak Cawangan E plak dok nganjingkan bos Agensi... Konon pasai Agensi lebih dok layan kes kat Europe tue yang kat sebelah Asia Tenggara boleh bolos.... Hahaha... Gua gelak jer pasai gua dah tak terlibat mana-mana pon... Gua dah bersara... Hahaha

Gua bagitau diorang semua nih pasai Bos Agensi dulu ader "Marka" orang Europe... Pasai tue la dier lebih layan kes Europe... Hahaha... Kitorang gelak ja... Bos besar Agensi jadi main merah muka dier... Hahaha... Skali skala kena taji aper salahnyer kann... kann.... kann...

Tetiba jer masa gua baru nak angkat kaki balik ... Ader member staff paling senior dari Cawangan E tanya soklan... Dier tanya gua ... "lu dah baca report mengenai koordinat longitud latitud akhir MH370?" .... Macam gampang aaa soklan tue... Mana gua ader akses la bhai...

Gua paling muka tengok bos besar Agensi... Dier angkat kening dan bahu serentak.... Ater memang gampang la diorang nih... Gua nak balik aaa... Makan kambing banyak-banyak boleh kena darah tinggi oooo... Puiii...

Bersambung.....

4 comments:

  1. sori baiya kambing tu fav nabi besar kita SAW , darah tinggi & gout mainan barat pasai depa tau yang terbaik untuk muslimin mesti dikacau, cholesterol mana ada tinggi dalam kambing bhgn kesihatan kata :) ABU !

    ReplyDelete
  2. bersekongkokol dengan puak dzolim sembunyi kebenaran akan ada habuan di akhirat nanti
    hari penyesalan - buat baik pun menyesal buat jahat apa lagi betimbun timbun sesalan
    dosa dengan marka kita pun jangan lupa minta maaf dan taubat kepada Allah.
    hidup ni sekejap saja kalau kita hidup 70 tahun diakhirat kiraannya hanya lebih kurang 1 jam
    takut oi takut

    ReplyDelete
  3. rocky the shrinking dick says: geng2 Cwgn E kasik mao kapla bagi sama urang politik sampai bila aa? blakang gangster sama pendatang haram suda busat kapla; kasik untong olang meniyaga sama politik punya olang saja wooo... lakyat manyiak susa ati...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja