Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

21 March 2016

Adakah Dia Ini Yang Terlibat?

Bhai/DeeDee semua...

Ada orang UMNO yang viralkan kat facebook Muhammad Azri (Papagomo) siap dengan gambar mamat yang katanya terlibat dalam kes penyalahgunaan kuasa dalam KBS yang melibatkan dana hampir RM100 juta... yang gua dedahkan semalam

Tapi gua tak tau betul ka atau tidak dier yang terlibat... Tunggu pendedahan dari SPRM la...




3 comments:

  1. hamno kalau tak rasuah dia boleh mati kering.

    ReplyDelete
  2. Cubaan untuk tutup kes LGE je ni...please laaa...rakyat sekarang dah pandang SPRME macam pandang penjenayah...ada mcm2 kes... dera suruh datuk Nor** kawan KayJay bolen, kes kematian TBngH, Sarbai**, kes adung perok yg melompat, kes rasuah hakim syarie dan pendakwa syarie walaupun satu perok dah tau depa berdua ni digeruni oleh penjenayah sebab jenis tak makan suap, siap lecturer kat uiversiti suruh belajar dgn depa berdua lagik..., kemon lah...zaman dulu boleh nak kelentong...zaman sekarang ni senang je cerita pasal korang salah guna kuasa untuk kepentingan individu tertentu terbongkar...

    eh..minggu ni dah salam peluk cium dgn puak harapan ke??? kah kah kah...

    aymy8888

    ReplyDelete
  3. makian galak pakat makan rasuah sedap dan lazat
    atas bawah macam haram jadah
    pantang ada kuasa sikit rasuahhh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja