Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

08 March 2016

Gua Memang Gelak Besar

Bhai/DeeDee semua...

Ada satu kumpulan tu kan... Konon menjadi juara dalam nak menentukan hala tuju politik Malaysia... Tapi kesian biler agen musuh yang menyorok dalam kumpulan mereka berjaya membuatkan kumpulan ini jadi keliru... Jadi tersesat arah...

Last-last kumpulan yang katanya pro kepada rakyat nih akhirnya dalam pada nak menyerang musuh rupanya telah terpedaya dengan tipu helah musuh lalu terkantoi menuyokong musuh dalam keadaan tidak sedar... Kesian sungguh lar..

Mudah sangat kena main dan kena perdaya... Kesian sungguh la....  Gua tak sangka la kumpulan ini naif sangat... Mudah kena perdajai... Walhal daya bicara macam otai.... Hahaha

Hancuss lar... Hahaha

Lepas nih lagi kerap la diorang u-turn... Hahaha

Ader paham ka???

1 comment:

  1. bhai... aku ingat bila UMNO bercerai berai, PR akan lebih kuat tapi hampeh... dia orang pun ikut bercerai berai tapi yang paling choi... dia orang take side masing-masing...

    Cobol

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja