Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 March 2016

Satu Sahaja Nak Cakap

Bhai/DeeDee semua...

Satu sahaja gua nak cakap.... Tak banyak pon.... simple jer....

Janganlah buat kerja bodoh campurtangan berpihak dalam masa musuh sama musuh tengah bergaduh berbunuh... Itu kerja bodoh kalu campurtangan berpihak ngan mana-mana musuh...

Sebab biar lantak la musuh sama musuh bergaduh berbunuh... dah setel diorang bergaduh berbunuh nanti barulah mudah kerja kiter nak bunuh musuh yang dah penat bergaduh berbunuh tu... Masa tu la kita hantam kapla diorang...

Tolong aaa... jangan bodoh... buat malu anak cucu ja nanti sampai biler-biler orang dok kenang dan ingat... Hahaha

Ader paham ka???

*** Kalau tak paham tue memang sohih bodoh melantun-lantun lar.... Hahaha

3 comments:

  1. Bhai..
    Bila keadaan jadi kacau bilau ruang vacuum akan wujud. Jika dalam proses royal rumble tu tidak ada satu pun yang dominan maka pasti akan ada oportunist yang ambil advantage sebab yang tengah dok rumble tu pasti telah letih lesu.
    Cuma skrang yang sedng di cari siapa entiti misteri yang sedang dalam tidur ayam tu?

    ReplyDelete
  2. Mereka percaya musuh kepada musuh kamu adalah kawan kamu. Tengin.

    ReplyDelete
  3. kalau ikut ajaran cia n mossad kena antar antu raya bagi tambah
    kecoh biar depa begocoh kuat sikit
    tapi depa pun pandai bial sampai masa yang genting deap besatu
    nyanyi lagu anak kecik main api
    tapi masih ada yang terpedaya lagi
    kuat betoi sihir depa ni

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja