Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 March 2016

Bye Bye Mahathir

Bhai/DeeDee semua...

Bye Bye Mahathir.. Sayonara... So tak pandai-pandai lagi ka? Hahaha... Inilah masanya.. Takkan mahu tunggu lagi.. Kena cepat nih...


3 comments:

  1. klau anda buakn pengikut lombuno walau anda ada ilmu dalam bidang tertentu untuk maju negara maka anda akan ditendang
    ini macam bila mau maju
    dasar politik tumpang ada kuasa bukan untuk agama bangsa
    memang lahanat

    ReplyDelete
  2. MOGA MOGA MAHATHIR AKAN KELUARKAN CERTA AL TANTUYA,KES ZIANA ZIN BERSAMA NAJIB DAN BANYAK YANG BERKAITAN DENGAN NAJIB

    ReplyDelete
  3. rosmah dah ambil pre-emp,dimana merasuah bini bala,untuk buat statement akhbar secara tergesa-gesa,bertujuan nak pastikan kes-kes altantuya ditutup rapat-rapat.group2 najib tahu banyak rahsia najib yg belom diketahui umum.berada ditangan Madey.terutamanya report SB dimalam letupan C4 DIHUTAN SHAH ALAM.Siapa berada di sana???????

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja