Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 March 2016

TukarTiub Pun Terkena Kencing?

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.. Semalam seharian gua kat luar.. Menguruskan sesuatu berkaitan kerja dan bukan kerja... Hahaha.. Dan semalam gua cuma sempat layan nedia sosial sekejap sajer.. Termasuklah sidang media apekebenda tentang Deklerasi apakebendanya... Hahaha



Pada gua simple jer.. Dah beberapa kali gua bagitau kat ramai orang... Jaga-jaga dengan Mahathir Mohamed... Dier cukup banyak agenda.. Dier cukup banyak strategi... Dier cukup banyak belik.., dier lagi bahaya dari ular sawa... Hahaha

Tapi yer la... Hahaha.. Kalau dah TukarTiub yang otai tu pon boleh terkena kencing dengan Mahathir Mohamed.. Aperlah sangat dengan lu orang sumer... Level picisan lagilah mudah nak kena kencing... Kena perdaya.. Kena main... Kena game....

Tapi kesian kat TukarTiub... Sebab masih bodoh lagi boleh kena kencing dan jadi macai dalam percaturan Mahathir Mohamed.. Lawak siot.. Patutlah TukarTiub dah main tak relevan sekarang ni pasai orang sumer dah pakai tayar tubeless... Hahaha ...

Hahaha... Tengoklah macam mana Mahathir Mohamed rasa dier diangkat tinggi dalam majlis tue... Hebat... Anak angkat pun duduk kat sebelah dier...  Lu ingat anak angkat nak sailang ker bapak angkat... Lu ingat bapak angkat nak sailang ker anak angkat...

Sori la wei...

Just nak bagitau lu orang semua... Sebelum Najib Razak naik jadi PM... dier dah sign satu dokumen dengan Mahathir Mohamed... Dier dah sign satu perjanjian... Dan perjanjian itu akan tetap dilaksanakan..., tunggulah masanyer nanti... Hahaha

Oh yer... Ini semua ader Agenda Mahathir Mohamed yang berkait rapat dengan perjanjian tue... Hahaha

Mampuih la kena kencing hancing... Hahaha... Kesian semua machai dan balachi ... Kena kencing memanjang dek pimpinan... Hahaha

Ader paham ka???

9 comments:

  1. Lawan api dengan api.
    Apa pun tahniah pada skuad umno. Lakonan yang mantap. Jalan cerita yang detail lagi realistik.
    Bagaimanapun pembangkang kalau pintar mengguna situasi boleh menghasilkan counter strike yang lagi dasyat.
    Mahathir the best

    ReplyDelete
  2. Tuan, bagi la hint lagi... memang pening aku..nak undi ke tak PRU nanti? Sebab semua kena game...

    ReplyDelete
  3. dont worry... cipan tapir and tenuk pun adalah spesis yang sama, nama je lain.tak perlu gelar tukar tiub macam tu.yang dok pentas tu sama otai dengan mahathir .. sapa main sapa kita lihat dulu ..yang dok tu bukan ug ... bukan ... bukti ni bukan pakatan harapan ialah mana ada setia usaha nya saipudin dan pengerusinya wan azizah...
    ini group lain... wayang kulit ..
    untuk panaskan musim ..julat pilihan raya 5 taun
    sekarang dok tengah...
    saja panaskan ..cipan tapir tenuk jangan dok marah
    depa semua pun nak ada aktibiti jugak...
    biarlah mereka bergumbira sekali sekala.

    ReplyDelete
  4. Presiden pas yg cerdik atau tok pa yg tak cerdik?

    ReplyDelete
  5. Ko tau hal pjanjian tu bgtau la kt sni..lanjau la..klu mnulis terawang2 nenek ko pon leh tulis..malas dh nk masok sni..gempak cm gampang..

    ReplyDelete
  6. dah 22 tahun matde tunjuk kelaku dia pun
    ada lagi oarang tak faham paham
    memang bengap la jawabnya
    mesej penting adalah tukar bn denagn pakatan dalam pru
    biar tengok depa kata ada gaduh kalau bn runtuh
    jangan takut untuk berubah walaupun diancam musibah
    oleh puak haprak ni
    nak keluar dari cengkaman mesti ada berani kalau tak ada jangan haraplah bole duk melalak la sampai mati
    nak korban lombu hari raya aidil adha pun takut

    ReplyDelete
  7. Mudah2an negara2 Asia Tenggara seperti Singapura, Thailand, Brunei, Indonesia dan Filipina berpakat menyerang dan menjajah Malaysia dalam masa terdekat ini. Amiin Ya Rabbal 'Alamiin

    ReplyDelete
  8. org buat sbb nak selamatkan malaysia dulu dr pok jib cipan dendam merak tolak tepi lah yang kau ni cipan bising2 kau ni prinsip sgt ke.. pernah kena ketuk dgn fru ke pernah masuk lokap ke pernah kena saman ke? setakat nak lawan dlm blog aja... khakk tuii lahh kau sama je macam nik abduh lebih selesa lawan bm dlm bilik atas katil. mereka lawan dlm simen lokap bai... malu lah sket kat diri sendiri...

    ReplyDelete
  9. hmmm..."perjanjian yg tersebar di laman web itu adalah palsu...itu bukan tandatangan saya..pihak yg berkuasa akan menyiasat siapa penyebar perjanjian itu"...kah kah kah...

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja